Laukkuangsti ja ratkaisu

Näin aikaisin se alkaa!

Että millainen hoitolaukku kärryihin sopisi, millainen olisi hyvä ja sellainen, että sinne mahtuu kaikki tarvittava?

Näitä murehti meillä se samainen tylleröinen, joka nukkejaan raahaten miettii ääneen ”lapsetkin voivat leikkiä äitiä”.

Hoitolaukku piti saada ja kiireesti. Äiti ompeli ja tylleröinen muisti kysellä 15 sekunnin välein, joko se on valmis. Ja tällainen siitä tuli, pinkki tietenkin:

Voidaan pujottaa kivasti työntöaisaan, mutta hihna ei ole liien pitkä olan yli ristiin kannettavaksi. Läppä aukeaa helposti, mutta kassi on tarpeeksi syvä, etteivät kaikki tavarat putoa tiukassakaan menossa.

Läppä on samaa kangasta kuin laukun vuori ja olkahihnan kääntöpuoli.

Vaunuverho on myös äidin käsialaa. Sekin piti saada aikaiseksi alta aikayksikön, ja siinä työn tuoksinnassa äiti saikin ilahtuneena havaita tartuttaneensa lapseensa ehdottoman DIY-asenteen. Nimittäin mittanauhaa esiin kaivellessani tylleröinen karjui täyttä kurkkua ”ÄKKIÄ NYT, EI SITÄ MITÄÄN MITATA TARVII!”

Juuri näin kultaseni, keneltäköhän olet tuonkin oppiinut..?

3 kommenttia artikkeliin “Laukkuangsti ja ratkaisu

  1. Teidän tytöllä on DIY-asenne mun makuun 😀

    Meillä on nukkeleikit kirineet viime aikoina aivan ykkösleikiksi ja onneksi niitä leikitään nykyään aika itsenäisesti, mun apua tarvitaan lähinnä, jos unipussin vetoketju jumittaa tms. kriisi iskee. 

    • Juu, ja se taitaa kyllä totuuden nimeen, olla myös oma DIY-asenteeni, ei se tylleröinen sitä ainakaan tuolta mun pilkunviilaajaa-ukoltani ole oppinut 😛

      Nukkeleikit on kyllä aivan parhaita myös seurata vierestä. Siinä tulee usein raporttia päiväkodin tapahtumista ja omaakin ääntään saa kuunnella ihan riittämiin 😀

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *