Sakset napsumaan!

Reippaana ihmisenä kävin torstaina tyhjentämässä Marimekon ysmyä kankaista. Koska uutta tuli sen verran taas hamsteroitua, piti pistää sakset napsumaan ja tyhjennellä vanhoja varastoja. Saldona itselle pari mekkoa ja paita ja mekko tylleröiselle. Kangasta tuli saksittua suurin piirtein kolmisen metriä.

Ensin ompelin tylleröiselle paidan:

No sehän oli tylleröisen mielestä niin hirvittävä, että hän kävikin sen hetimiten halveksuvan tuhinan säestyksellä nakkaamassa takaisin kangaslaatikkoon.

Seuraavana listalla oli mekko. Yläosan olin jo leikellyt, mutta helmasuunnitelma muuttui radikaalisti, kun päätin, että hyvä on, tehdään sitten sellainen kun käyttäjä tilaa:

Hetken aikaa mietin, että oh my, teinkö minä todella tuon. Mutta mikäs siinä, kun käyttäjän kasvot kirkastuivat kuin taikaiskusta. Se on kuulemma IHANA!

Itsehän harrastan tällaisia huomattavasti hillitympiä kaapuja. Kyllä, ne ovat poroja.

Trikoot: Nosh, Majapuu

Satiini: Eurokangas

5 kommenttia artikkeliin “Sakset napsumaan!

    • Ai olisitko sä silloin halunnut sen Noshin mekon sieltä kutsuilta vai miten se menikään..? Mä aattelin vielä yrittää tätä tylleröiselle, mutta jos ei, niin sovitaan että teidän tirpsukka on seuraavana jonossa 🙂

  1. Mä olen kyllä vähän huolissani tuosta sun mekkotehtaan työilmapiiristä. Pomo nakkelee vihoissaan sun työnjälkiä ympäriinsä, käskyttää ympärivuorokautisesti eikä taida maksaa edes palkkaa? Epäilen, että kahvitaukojen pitokin pomon paikallaollessa on mahdotonta. Pitäisköhän sun tehdä valitus?

    • Jaaa-a, mitäköhän ne Amnestynkin tyypit tykkäis..? Enkä mä kuulu edes asianmukaisen liittoon! Se tosin saattaisi olla tällä paikalla sallittua. Mutta joo, kahvitauoista ei haaveilla ja pomokin on usein melko oikuttelevalla päällä, saattaa jopa tunkea itse koneelle näyttääkseen, mistä sitä nyt pitkään oikein ommella.

      • Hih, voin vain kuvitella pomon ajatukset: ”On nää nykyajan työntekijät aikamoisia laiskottelijoita, kaikki pitää tehdä tätä nykyä itse…”

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *