Ai ruma vai?

Arvatkaapas vaan, missäs sitä ollaan oltu?

Ehkä Tukholmassa?

Jossain antiikissa?

Jugendlandiassa?

Jossain suurlähetystössä?

Modernilandiassa?

Sillan alla?

Betonibrutalismin saartamana?

Kivipainon varjossa?

Pietarissa?

No Turussa tietenkin!

Turku on kaunis, kaikista grynderien murskayrityksistä huolimatta. Kesät talvet Turku säteilee hiljaa ja arvokkaasti aina ajassa mukana, tänä viikonloppuna tihkusateen elegantisti harmaannuttama. 

Kauneinta Turussa tällä kertaa olivat kuitenkin Kahvia, kiitos! -blogin Kahvittelija ja Matkalla äidiksi -blogin MM. Oli ilo tavata, toivottavasti nähdään pian uudelleen <3

6 kommenttia artikkeliin “Ai ruma vai?

  • Kiitos, tai siis Turku kiittää, tietenkin 😀 

   Turussa pistetään edelleen kauniita vanhoja rakennuksia matalaksi, mikä säälittää (esim. tämä otti sydämestä, todella). Mutta onneksi myös useita pitkään ränsistyneenä roikkuneita on pelastettu aivan uuteen uskoon. 

 1. Oli todellakin ilo tavata, toivottavasti pian uudestaan! 🙂 (ja ehkä jopa niin ettei mun tarvitse kiirehtiä imetyspuuhiin) 

   

  •  🙂 Juu! Talvirenkaitakaan ei vielä ole vaihdettu, nyt ne sentään on olemassa. Että tulossa ollaan taas vielä tässä kuussa!

    

 2. Turkuhan oli kaunis kuin mikä! Samoin seura!

  Mutta joo, vanhojen rakennusten tuhoaminen saa munkin (ja mun, heh, en voinut olla puujalkavitsailematta) sydämen vuotamaan verta. 

 3. Ooh, Turku! <3 Nyt en kestä, nimittäin MÄÄKIN OLIN TURUS! Eli olimme jokikaupungissa samaan aikaan tietämättämme! Tai no itse olin pe-la, milloin sinä? Jos olisin tämän tiennyt, olisin varastanut kahvikupillisen verran aikaasi (ja varmaan lyöttäytynyt teidän kaikkien seuraan juoruamaan hetkeksi). Meidän olisi niin pitänyt mennä valkkaamaan sellainen kortteli, jonne me sitten muutetaan naapureiksi.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *