Liikaa

 

Jestas sentään, niitä on liikaa. Aivan liikaa.

Tällä hetkellä ompelematta makaa valehtematta ainakin 20 metriä kangasta. 20 ihanaa metriä ompelematonta, esipestyä, laatikoihin nätisti viikattua kangasta. Ja sitten on, köh, muutama metri joissain ööö, muutamassa kassissa, ihan parissa, korkeintaan kolmessa. 

Tätä ei takuulla ymmärrä kukaan muu kuin toinen ompelun harrastaja. Että miksi niitä pitää olla niin paljon. Ja miksi niiden pitää olla juuri tiettyjen suunnittelijoiden (pienet kotimaiset suunnittelijat ja valmistuttajat) suunnittelemia? No kun ne vaan on niiiiiiin ihania!

Nyt on ryhtiliikkeen paikka. Kangasholisti ei saa ostaa uutta kangasta ennenkuin vanhoja varastoja on kulutettu sen verran, että tulokset ovat mitattavissa metreissä. 

 

Näistä pitäisi tulla pipoa, pöksyä, paitaa ja mekkoa. Kankaat Ikasyr.

Tylleröisen valikoimaa ja vähän äidinkin (porot). Kankaat Majapuu.

Niistä kaikkein pisimpään marinoiduistavoi ommella vaikka tällaisia mekkosia. Jonka tylleröinen teilasi ”liian pieneksi”. No niin kai, kun helma ei ole kokonaan kellotettu. 

 

Yeah! That´s me!

Tuloksia ajattelin raportoida tänne. Ehdotuksia tuotoksiksi saa myös heittää ilmoille, täällä Siperiassa kun meillä on hyvin konservatiivinen mekkovaihe meneillään. 

7 kommenttia artikkeliin “Liikaa

  • Hihiii, mullakin oli ennen langat 🙂 Taissssiiiss… onhan niitäkin tuossa kuusi laatikollista 😛 Mutta älä muuta sano, hintavaa on! Tosin mä perustelen tän itselleni niin, että joskut keräävät autoja, toiset hyppäävät laskuvarjolla ja mä, noh, hamstrailen kankaita.

 1. Hianoo toi harmaa perhoskangas! Ei mut oikeesti ihana tokan kuvan oikee alakulma, ihan kun vanhoja kiiltokuvia kankaalla. Tee siitä mulle mekko! Vai pitiks olla muuta kun mekkoja ja ehkä jollekin muulle kun mulle… 😀

  • Toi kiiltokuvakangas ON aivan ihanaa! Sieltä vaan Majapuun sivuilta tilaamaan kangasta 🙂 

   Ja tuo perhoskangas onkin siitä hauska että se harmaa oli sitä mitä halusin, ja sitten se vaan lietsoi mut ostamaan noi kolme muutakin 😀

 2. Pussipöksyt! Näin sellaiset jossain minkä lie Pomp de Luxin kataloogissa ja (melkein) ekaa kertaa tuli ööh-olo, että miksi Eddie ei oo tyttö… Tai siis voihan pojallekin pussihousuja, mut ne näkemäni oli jotenkin hörhelöiset ja pastellinsävyiset, ei passais meidän perusväriseen garderoobiin. Mut ois ne hianot! 🙂

  • Ne on niin söpöjä! Mutta niissä on pari ongelmaa. Ensinnäkin, ne ei pysy ylhäällä mun lapsellani ja toiseksi, eipä hän juuri ole viimeiseen puoleentoista vuoteen suostunut housuja käyttämäänkään. Sukkahousuja vaan 🙂

   • Hah! No sittenhän sun ei auta kuin surautella koneella mekkoja, mekkoja ja hameita… ja ehkä jonkun paidan, takin ja pipon?

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *