Tähän asti tapahtunutta

Täällä Berliinissä sää on ollut edelleen kaikkea helteen ja ukkosmyrskyn väliltä. Sadetakit pitää sinkauttaa päälle alta 30 sekunnin, ellei halua esim. hyytävää raekuuroa niskaansa, niinkuin meinasi käydä lauantain eläintarhareissulla. 

Lauantai-aamuna sää oli aluksi tällainen.

Pienimmät matkalaiset ovat alkaneet potea jonkinasteista hyytymistä. Tiimin vanhin pieni, joka ei enää enää pitkään aikaan ole nukkunut päiväunia, on nyt alkanut sammahtelemaan vähän sinne sun tänne. Tilannetta ei helpota se, ettei hänellä ole enää ollenkaan kärryjä omassa käytössään. Muutenkin meno on melko melskeisää, olkoonkin, että trio on hitsautunut yhteen niin tiiviisti, että kauhulla odotan torstai-iltaista kysymystä ”hei, missä ne mun tyypit on”, niinkuin tylleröisellä on tapana ollut täällä kysellä niinä aikoina, kun ei olla kuljettu yhdessä. 

”Kiharvit” vähän ennen sadetta.

Perinteisellä kirppisretkellä sunnuntaina puolet juokkueesta hyytyi jo kalkkiviivoille. Itse pääsin kerrankin ajoissa Arkonaplatzille, vain löytämään nämä Knollin 1950-luvun lastenhuonekalut, vain 950 €/setti. Itkin verta, katkerasti. Joskus harmittaa kun kaikkea mitä haluaa, ei voikaan saada. 

Siellä ne ovat. Söpöläiset.

Arkonaplatz käy aina hermoille. Siellä kaikki ne kalusteet, jotka kotiini haluaisin, mutta en ikinä saa, koska vaikka rahti järjestyisikin, pitäisi kalusteet kantaa pois kirppikseltä, eikä meistä koskaan ole siihen. Tai sitten en vaan halua tarpeeksi 😛 

Ei kai vaan! Kyllä! Sehän on Euroviisu-Conchita! 

Mauerparkilta odotan nykyään lähes pelkästään Flammkuchenia ja makoilua kahvimuki kourassa. Tällä kertaa seurassa oli myös tylleröinen.

Holzofenspezialitäten.

Ei reissua ilman paikallista ruokaa. Kävimme syömässä saksalaista perinneruokaa tarjoavassa ravintolassa. Hyvää oli, mutta tilanne oli kärjistyä siihen, että oma annokseni meinasi hiiltyä. Onneksi seurueen yksi tarkkasilmäinen pieni huomautti, että perunani ympärille kauniiksi joutseneksi kääritty folio kytee.

Kaunis, mutta mustanokkainen.

Ai niin. Pelattiinhan sitä jalkapalloakin. Nyt on myös kaikki päivän lehdet ostettu.

 

Torstaina takaisin. Tämä on luultavasti niitä lomia, joiden jälkeen vanhemmat ovat loman tarpeessa. 

3 kommenttia artikkeliin “Tähän asti tapahtunutta

    • Hihii, ei auta ei 🙂 Mutta hei, hyvää matkaa! Nauti reissusta, herkuista yms. mitä ihana kaupunki tarjoaa.

       

      • Kiitos – ja aivan varmasti! Mukana saksalainen ystävä ja saksalaisen ystävän suomalainen itselleni tuntematon ystävä, kumpikin hyvin vähäisesti Tallinnaa tuntevia. (P.s. Air b´n´b:n kautta varattu asumus sijaitsee siinä Elevantin nurkilla.. köhöm…. 😉

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *