Suurkaupungin sykkeessä jälleen

Hetken hiljaisuuden jälkeen terveiset täältä hikisestä, myrskyisästä, aurinkoisesta ja aina niin mukavasta Berliinistä.

Tähän mennessä pääasialliset tavoitteet, eli saada joka päivä hyvä ruokaa riittävästi ja pitää nappulat tyytyväisinä on saavutettu. Saksan finaalipaikka tuli myös varmistettua ja korvaukseksi siitä äideille on luvattu vapaata shoppailu- ja kahvitteluaikaa (esim. nk. ”kahden käden aamiainen”, joka siis tarkoittaa, että äidin ei kahvikuppi toisessa kädessä tarvitse tunkea muruilleen muroja suuhun).

Käytiin puistoreissun jälkeen syömässä cupcake-lounas. Hyvin maistui!

Sää on ollut sen verran jännittävä, myrksyä ja hellettä vuorotellen, että kävin eilen ostamassa kaikille aikuisille sadetakit. Varma keino näet, loppuajaksi ei Foreca tänään ole luvannut pisaraakaan sadetta.

Ukkosmyrskyä juostiin pakoon Pergamon-museoon.

Lapset ovat liikuttavan innoissaan aivan kaikesta: U-Bahnista, raitiovaunuista, mansikoista, puistosta, ihan kaikesta. Reippaasti he vaeltavat, mussuttavat eväitä, istuvat kahvilla ja ihastelevat suihkulähteitä, jotka muuten ovat varmaan leikkipuistojen jälkeen parasta koko matkalla.

Vuokra-asunnossa on kylpyamme. Kaikki kolme likoavat siellä joka ilta kaikin maustein.

Tylleröinen teki kiipeämisennätyksensä.

Ei varmaan vastaa kaikkia standardeja, mutta lapsille mieleinen.

Kärryillä pääsee liikkumaan myös julkisilla, mutta matkanteko on hidasta, koska hissejä on usein vain yksi ja se on erittäin suosittu kulkuneuvo.

Tämän päivän eväät puistoreissun päätteksi.

Isi ja äiti ip/päiväunidrinksuilla. Huomaa Ellan varvas.

Koska huomenna ajattelin livistää heti aamusta yksin aamiaiselle ja vähän retailtherapoimaan itseäni, nyt on kiire nukkumaan. Nappaan vielä lasillisen raparperituoremehua, nam, ja hautaan pääsi tyynyyn. Näistä kuvista ja tunnelmista vielä jatketaan.

 

 

10 kommenttia artikkeliin “Suurkaupungin sykkeessä jälleen

  1. Ah! Mä saan onneksi ensi viikolla berliiniläis-vieraan omaan kotiini ja sitten voinkin sujuvasti vastavuoroisesti vierailla seuraavan kerran Berliinissä <3

    • No olitte varanneet liian lyhyen pätkän? Harmillista. Mutta kiitos, koitetaan selvitä samaan malliin loppuun saakka 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *