Lasten suusta jne.

Jaahas. Huolimatta tämän päivän kuumehuuruista, eilen olin vielä suhteellisen hyvässä kunnossa, joten (valitettavasti) seuraava episodi ei ole mielikuvituksen tuotetta.

Olin menossa tylleröisen kanssa puistoon ja kuljimme pihan poikki. Pihamaalla oli talkootyyppinen tapahtuma ja ihmisiä aika paljon. 

Tylleröiselle olin ennen lähtöä pistänyt mekon alle jalkaan sellaiset lahkeelliset brodyyripöksyt, ettei sitten hiekkalaatikolla pelkässä mekossa viilettävällä tylleröisellä olisi pikkukalsarinsa täynnä hiekkaa. Tylleröinen oli aika innoistaan noista brodeetatuista ruffle-ass -pöksysistään ja pieniä nukenvaunuja työntäessään höpötteli niistä ja mekostaan jotakin,  mihin en sitten niin keskittynyt.

No olisi ehkä kannattanut keskittyä, sillä siinä kaikkien ihmisten keskellä, ennenkuin tajusinkaan, nosti tylleröinen hameenhelmaani mahdollisimman ylös ja kuulutti kovaan ääneen: ”äiti, katsotaanko millaiset pöksyt sinulla on?”.

 

7 kommenttia artikkeliin “Lasten suusta jne.

 1. Oliko sulla mummokalsarit? Ne parhaat, ihonväriset, jotka pysyy, korkean vyötärönsä ansiosta, hyvin jalassa hameen alla 😀

  • No arvaa! Tietenkin 😀 No ei, vaan mulla oli Sokokselta saatavat mustat, bambuiset reisienerottimet. Bambukalsarit on hellesäällä ihan parhaita!

   • Hei, mulla on yhet bambu, mutta sellaiset mamikset, eli pitkät. Saako niitä lyhyempinäkin? Eilen nimittäin käärin niitä lahkeita ja leikin että mulla oli 3/4 legginssit 😀 Kun en omista leggareita ja tarvitsin sellaiset duuniin tunikan alle.

    • Voi kyllä! Niitä saa ainakin neljässä eri mallissa (joista siis yhdet on nuo täyspitkät). Todellinen mummokalsarifanihan hakisi reisienerottimensa Changelta, jossa myydään silkkineuloksesta tehtyjä. Mun budjetti ei kyllä ole kestänyt niitä kuin yhdet, ne lämmittää talvella mukavasti. Mummokalsarijee!

     • Tämä teidienerotinmaailma on mulle ihan uus. Pakko perehtyä tähän vähän tarkemmin kyllä. Siis hameen alla pidettävät, minkä pituiset? Puristaako/rullaantuuko vyötärö niistä?

     • No ne mun on sellaiset vähän reiden puolivälin yläpuolelle päättyvät, supermukavat ja pehmeät. En ole mitään rullautumisia havainnut, sen takia varmaan niitä käytänkin, kun eivät ole mitkään vartalonmuokkaajat. Ne on tosiaan erityisen hyvät näissä lapsen kanssa action-tilanteissa, kun hameen helmat hulmuaa herratiesmiten 😀

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *