Tulkaa katsomaan!

Uutena hohtelevaa banneria nimittäin! Ja asialla ei tälläkään kertaa ole kotigraafikkoni, vaan luomispuuskassaan taiteillut phocahispida. Joten ihastuneet hurraa -huudot, ylistyslaulut ja aplodit kuuluvat siis Norppaemon tontille 🙂 Olin muuten harvinaisen hankala asiakas, tasapainoilu postmodernin ironian, maukkaan mauttomuuden ja pakollisen Berliinin katutaiteen välillä ei ole yksinkertaista, mutta mielestäni phocahispida onnistui aivan täydellisesti.  Taitelijanorppa on luonut myös Lentoaskeleille sekä Tassuille ja töppösille uudet ulkoasut, noissakin sietää käydä ihailemassa!

Pipotutoriaalit jäävät nyt tämän viikonlopun osalta tekemättä, sillä näiden Helsinkiä tänään ravisuttaneiden raekuurojen inspiroimana lähdemme hakemaan kesärenkaita Åbosta (ni vet ju, varför Paris, vi har ju Åbo. Eli varmaan parin viikon päästä taas Turussa). Samalla reissulla käydään jo perinteeksi muodostuneessa Caribian kylpylässä, eli uimatalossa, niinkuin tylleröinen asian muotoili. Vähän tässä itken verta, etten nyt heti pääse iskemään kynsiäni Kankaiden yöstä tilaamiini kankaisiin joista 2/3 tuli tänään postin mukana, mutta onhan tämä nyt vaihtoehtona vähän niinkuin second best. Näillä näkymin sunnuntaina saattaa olla ensimmäinen mahdollisuus päästä leikkelemään mekkoja, tunikoita, t-paitoja ja tietenkin niitä myssyjä ja lippiksiä. Siihen asti maakuntamatkailua kotiseudulla ja toivottavasti pizzaa joko Pizzariumissa tai Trattoria Romanassa.

7 kommenttia artikkeliin “Tulkaa katsomaan!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *