Välioppilaslakkeja

Me vietetään vappua popsimalla gambas al ajillo ja muita tapaksia. Ukkelin ylioppilaslakki on herratiesmissä, omani laatikossa, mutta tylleröiselle surautin parit myssy kolean vapun kunniaksi. Olkoon nämä nyt sitten ei ali- vaan välioppilasmyssyt.

Myssy se on oltava tylleröiselläkin vappuna.

Leppoisaa vapunjatkoa!

 

12 kommenttia artikkeliin “Välioppilaslakkeja

 1. Onpas hienot välioppilaslakit! Jos joskus innostut, niin jaa ihmeessä meille lukijoille ohjeet tuollaisten pipojen tekoon.  Lähiömutsin ohjeella tällainen harjoittelija onnistui tekemään tavallisen trikoopipon, mutta tuollainen lipallinen olisi myös kiva osata. Vappuja!

  • Kiitos 🙂 Voisinpas tässä kesätyöttömyyden lähestyessä kokeilla tehdä jonkinlaista tutoriaalia. Ja Lähiömutsin ohjeella mäkin olen hätätilapipoja (ai miten niin pipot aina kadoksissa?) muutaman ommellut ja muuten myös ensimmäiset testiompelut saumurilla ommellut. Se on ihan pätevä ja kätevä ohje.

   Samoin teille oikein mukavaa vappumeininkiä!

    

    • Kivaa 🙂 

     Itseasiassa innostuin asiasta niin, että ajattelin että olisin jo tänään saanut kuvattua, mutta päikkäreitä nukkumaton nappula ei valitettavasti anna nyt mahdollisuutta :/ Jollei huomenna päiväuniaikaan onnistu, niin täytyy odottaa ensi viikkoon, me kun ollaan viikonloppu reissussa.

  • Samalla peruspipon kaavalla kuin rusettipipokin. Lipan piirtämisen apuna voi käyttää vaikka kahta erikokoista lautasta 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *