Maanantainen mieli matalaksi

Näin kulutusjuhlaviikonlopun päätteeksi ja uuden viikon alkajaiseksi vinkkaan täällä Ylen MOT:n dokkarista, joka taas muistuttaa siitä, että vaatteetkin tulevat jostain muualta kuin vaatekaupasta. Ylen sivuilta löytyy aiheesta enemmänkin, ja tuo dokkari tulee arvatenkin myös Areenaan. Toivottavasti, sillä itse olen klo 20.00 vielä töissä, ehkä kurjilla työehdoilla, mutta ainakin saan käydä vessassa eikä tarvitse pelätä, luhistuuko rakennus niskaan ja palkkakin vastaa koulutusta. 

 

4 kommenttia artikkeliin “Maanantainen mieli matalaksi

  1. Mä huomasin tän tämän, dokkaria en ehtinyt katsomaan, mutta uutisesta bongasin sen verran, että Reima tuotti aika kovan pettymyksen 🙁

     

  2. Tähän bloggaukseen voisi taas vinkata Helsinkiläisille hyviä vaatekauppoja, joissa ei tarvitse miettiä vaatteiden alkuperää: Nudge (Yrjönkadun kulmassa hotelli Tornin vieressä) myy myrkyttömästi ja eettisesti tuotettuja trendi- ja design -vaatteita, farkkuja yms. Kaiku Hämeentiellä Kurvin paikkeilla myy reilun kaupan tuotantoa, myös vaatteita. Hinnat ovat sellaiset, että kun jättää kolme halpisrättiä ostamatta, saa yhden hyvän näistä kaupoista. Suosittelen!

    • Jeps! Vähän jotain tämänsuuntaista ajattelinkin, nyt vaan työt taas haittaa harrastuksia 🙂 Ja ehkä hetken taas kestää, että tuosta selviää. Melko karua katseltavaa tuo dokkari. Nudge on ihana, Kaikussa en ole käynytkään. Palonissa kävin kun se oli elossa, nyt taitaa olla enää verkkokauppa jäljellä. Vaikka osittain koko tekstiilikauppa tuntuu välillä olevan vähän yksi suo siellä, vetelä täällä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *