Liian monta liikkuvaa osaa

Opiskelut, työ, perhe… Kandi, raportit, tehtävät, suunnittelu, kadoksissa olevat cd:t, hukassa majailevat opeoppaan sivut, pyykkiä, ruokaa ja muutto. 

Nyt pari vuotta tätä pakkaa pyöriteltyäni voin ehkä tunnustaa, että nyt tuli ehkä pienoinen seina vastaan. Pää on niin tyhjää täynnä, että hyvä että tässä vielä ollaan hereillä ja kirjoitetaan suomea. 

Ympärillä vallitseva sekasorto lamaa päätäkin. Itseasiassa niin paljon, että en tiedä, mihin ensin tarttua. Kandi on tullut takaisin neljä kertaa korjattavaksi, aina uusien kommenttien kanssa. Työn täytyy olla aivan yhtä tyhjää täynnä kuin pääni, sillä olen kaiken lisäksi jokaisesta korjausehdotuksesta aivan samaa mieltä. Kaikki käyttövaatteeni ovat edelleen hukassa, enkä tajua, mistä nuo kaameat rytkyt ovat tuonne vaatehuoneeseen joutuneet. Onneksi sukka- ja kalsarilaatikko on sentään tallella. 

Keittiössä ei löydy kattilat eikä pannut. Kahvia join ensimmäistä kertaa viikkoon tänään. Sitä menikin kaksi pannullista. Väsyttää edelleen niin että silmät painuu väkisinkin kiinni. On ehkä onni että kahvi ei oikeastaan koskaan ole vienyt yöuniani.

Hommat ovat kasautuneet aivan petollisella tavalla. Kun pää on sekaisin ja väsynyt, jää kaikki tekemättä. 

Tänään tein listan. Listan ylin kohta on suoritettu. Bonuksena tiskikone lätisyttää keittiössä. 

Ja päiväkodissa on taas naamiaiset. Millä ihmeellä muistan pukea tylleröisen prinsessaksi torstai-aamuna?

9 kommenttia artikkeliin “Liian monta liikkuvaa osaa

 1. Voi että. :/ Kuulostaa rankemmanpuoleiselta. Suosittelen c-vitamiinia ja auringonhattu-uutetta, sopivasti kofeiinia ja mahdollisimman pitkiä yöunia! Kyl se siitä, pikkuhiljaa (jonka sanan saa nykyään kirjoittaa sekä yhteen että erikseen, jee).

  Pistä nyt ekaksi kännykkään muistutus siitä prinsessapuvusta. Ja nosta se jo roikkumaan kaapinovesta.

 2. Voi Ella! Nyt kaikki ei-välttämätön jäihin! Mä väittäisin esimerkiksi, että uusi prinsessapuku voi odottaa ensi vuoteen, jos edellinen  vain mahtuu päälle. 🙂 Mutta mä olenkin laiskojen äitien kastia.

 3. Huh! Komppaan Katieta ja MM:ää – nyt mahdollisimman paljon lepoa ja teet vain pakolliset jutut! 

 4. Oi, kovasti tsemppiä! Jossain vaiheessa kaaos alkaa hellittää, sitä ennen komppaan muita, jätä turhat tekemättä ja panosta yöuniin!

 5. Voi Ella, Ella… Suurensuuri virtuaalinen rutistus täältä suunnalta, olet niin ajatuksissa. Meinaan ihan oikeasti ajatuksissa, sillä juuri tiistaina mietin sinua kotiin ajaessani, ihmettelin, että miten ihmeessä se Ella saa koko paletin pyörimään. Itse teen töitä hyvinkin osa-aikaisesti ja vaihtelevasti tässä muun härdellin ohessa, ja tuntuu välillä oikeesti ettei millään riitä kaikkeen, että välillä kaikki alkaa repeillä liitoksistaan. On ihan ok sanoa joskus jos väsyttää, ja silloin on enemmän kuin sallittua jättää prinsessaompelut ja muut ja mennä vaan nukkumaan. Teillä on myös ollut muutto tässä viime aikoina ja voin vaan nyt juuri niin kuvitella sekä samaistua miltä susta tuntuu. Toivottavasti oot saanut nyt piitkät yöunet, hyvää kahvia ja oman breikin johonkin väliin. 

  <3<3<3

 6. Voi, kollektiivinen iso hirmuinen kiitos kaikille teille <3 

  Tylleröinen päätyi päikkyyn pinkkiäkin pinkimmässä hörselössä, mutta ainakin hän oli onnellinen, ja äiti säästyi yötä myöden ompelulta. Seuraavana listassa: kandi kielentarkastajan postilokeroon.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *