Surrrrrrr

Miten helposti sitä jääkään keskustaa kiertävälle radalle kun lounastreffien takia pistää päänsä ulos aurinkoiseen kevätpäivään. Vaikka kotona odottaisi kouluhommia, jotka on pyhästi itselleen luvannut hoitaa, pakkaamattomia tavaroita ja vielä vähän maalamattomia seiniä, löysin itseni aurinkolasit nenälläni kepsuttelemassa pitkin keskustaa. Mukaan takertui uusi vessan matto ja suihkuverho. Ei ole edelleenkään tulossa meille skandinaavisen mustavalkoista huushollia.

Pirteä matto. Oikeasti ei aivan noin keltainen. Keltainen on hyvä matossa, en ala maalaamaan.

Muuttotuska alkaa huomenna ja päättyy toivottavasti maanantaihin mennessä. Olen tehnyt tässä kuussa vähiten postauksia näemmä koko palstahistoriani aikana. No, otan vahingon takaisin sitten ensi kuussa 🙂

 

13 kommenttia artikkeliin “Surrrrrrr

    • Jos en ihan väärin muista, muistan hypistelleeni samaista mattoa Indiskassa taannoin (taisi olla useampiakin eri värisiä siellä..), ihan 100% en mene sanomaan..

     • Siis Whaat??!! Minähän olen siellä vähän väliä, enkä ole nähnyt tuota. Ellei se ole nyt ihan vasta tullut…

     • Hmmm,  mulla onkin Indiska vielä tarkastamatta 🙂 Mutta siis tämä yksilö tylsästi vaan tosiaan Hemtexistä.

     • Haa! Indiskassa oli jotain samaa sävyä ja matto yhdistyi Kampin keskukseen = Indiska, mutta tosiaan  Hemtexhän se olikin! Kampissa samaista mattoa hypistelin 🙂

    • Anteeksi, olen muuttamassa 😀 Koordinaatit ovat… tadadadaaaaa: Kampin Hemtex! Myynnissä on kahta kokoa ja myös sinisävyinen versio. 

     Olkaapas hyvät, ladies 🙂 Ja katsastakaa myös ihana OrlaKiely-kopio suihkuverho. Mahtavat värit, ostin senkin. Ja ajattelin vielä noutaa samaan settiin kuuluvan saippuapumpun. 

     Mutta nyt pitää taas muuttaa!

 1. Vau, pitää käydä Hemtexillä! Mä kun luulin, että siellä juuri on niitä skandinaavisen tylsiä tekstiilejä… 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *