Ompelumeditaatio

Ajattelin vähän rentoutua viikonloppuna.

Tällä tavalla:

Se voisi olla musta mekko lapselle suoraan jostain puritaanilahkolaisten hilpeimmistä kesäkekkereistä…

…mutta oikeastaan se onkin iloinen viirimekko suoraan sirkuksesta!

Tässä on siis applikaatiota ajalta, jolloin applikaatiot eivät vielä olleen jotain bittimaailman edustajia puhelimen uumenissa. Kankaana on unelmissani mahduin siihen-yöpaitani ja miehen vanhoja kauluspaitoja. Kaavana vähän sitä sun tätä hiukan liian isossa koossa.  Suurin sijoitus työn lisäksi tässä on kullan värinen konekirjontalanka.

Ah, miten rentoutunut olo!

8 kommenttia artikkeliin “Ompelumeditaatio

    • Hihii, kiitos! Oli aika ihanaa tehdäkin sitä 🙂 Tylleröinen myös osallistui suunnitteluun valitsemalla viirien kankaat.

    • No siitä sitten vaan kaivelemaan kaappia ja ompelukone surraamaan 🙂 Vaatteet näyttää ihan erilaisilta kun niitä katsoo hmmm, mitähän tästäkin vielä tulisi -silmällä. Vai meinasitko että mä ompelen =) ?

          • No sitten et ompele: tämän homman juju on just se, että jos ollaan vaarassa joutua jonnekin ompelun manalaan, niin sitten ei tehdä. Mutta mä en rentoudukaan joogassa, tämä sopii mulle paremmin 🙂 Joten venyttele sä munkin edestä ja mä toivon, että kuukauden päästä mulla on aikaa surautella vaikka millaisia luomuksia 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *