Liian hauskat mekkoiltamat

Tämä viikoloppu meni kuin siivillä Lentoaskeleiden Rosannan luona mekkoiltamissa kun allekirjoittanut, Rosanna, Iksu, phocahispida, Amal ja Emmi juhlimme liian vähälle käytölle jääneitä mekkoja. En rehellisesti sanottuna muista, milloin viimeksi olisin nauranut niin katketakseni, ollut niin herttaisen samaa mieltä aivan kaikesta ja herkutellut niin mahtavilla ruoilla, etenkin erityismaininnan ansaistee tässä Emmin taianomainen rieskanleipomistaito. Puhumattakaan että milloin viimeksi olisin kumonnut niin monta lasillista kuohuviiniä, hihitellyt yökylässä aamuyön pikkutunneille ja herännyt lievästi sanottuna jäätävään olotilaan.

Poks!

Mmmmm…Ikävä kyllä kuvasta puuttuu Amalin tuoma kivasti suklaan kanssa rimmaava hedelmäjälkiruoka. Bongaa herkkuresepti Amalin tontilta.

Pro-bloggari elementissään.

Aamu valkeni hieman hämärissä tunnelmissa.

Ensiapu ja elvytys samassa kannussa.

Kiitos vielä kerran koko loistavalle poppoolle, Rosannalle etenkin emännöinnistä keskustan minipalatsissa, Iksulle etenkin kyydistä ja hyvistä jutuista, phocahispidalle etenkin laadukkaasta kotimatkasta, Amalille etenkin liian ihanasta jälkiruoasta ja Emmille etenkin kyvystä poksautella pulloja silloin, kun kukaan muu ei uskalla.

Seuraukset tosin olivat vähintään yhtä ikimuistoiset kuin itse juhlatkin, enkä muistanutkaan sitä, miten illan rankasta vatsalaukunvenytysmässäilystä seuraa seuraavana päivänä kahta kovempi mässytyshalu. Mieluiten rasvaa ja suolaa miedolla raikkaudella höystettynä. Joten iltapalaksi on uponnut kulhollinen salaattia ja puolikas kinkku-juustopiirakkaa. 

Tunnelmasta lisää ainakin Iksun, Amalin ja Rosannan blogeissa, kannattaa käydä stalkkaamassa. (Ja phocahispidallakin kannattaa käydä kylässä, eiköhän sinnekin materiaalia päivity)

Eikä siinä vielä kaikki…

15 kommenttia artikkeliin “Liian hauskat mekkoiltamat

  • Mä siellä jo kävin hihittelemässä, että eipä ole ennen ollut Ellasta niin montaa kuvaa julkisuudessa kuin siellä 🙂 Hyvin sä oot (taas, tapasi mukaan) onnistunut!

 1. Oli kyllä oikeasti niin hauskaa että! On mahtavaa miten samanlainen ajatusmaailma ja huumorintaju tällä porukalla on, vaikka ollaan kaikki niin erilaisia ja blogitkin on ihan erityylisiä. Huippua!

  Ja kiitos itsellesi mukavasta ja hyvin synkronoidusta matkaseurasta! 😀 Kotimatka oli paljon tylsempi kun kissakokouksesta ei tullutkaan kyytiläistä niinkuin piti.

  • Mutta pysyit kuitenkin hereillä? Tosin jos me oltais jatkettu kimaltavan värisevää juttua, niin oltais jossain ojassa varmaan vieläkin 😀

   • Juu, mä vuorotellen soittelin parille kaverille sillä äärettömän kätevällä ja hienolla bluetooth-audio-händsfrii-hommalla ja vuorotellen laitoin popit täysille. Sain kerranki ihan ite valita mitä kuuntelen radiosta! 😛

 2. Oi teitä ihanaisia naisia! Näistä kuvista ja tunnelmista tulee niin hyvälle mielelle. Kaikki tempaukset, joissa naisenergia oikein pulppuaa ja kuplii on ihan parhaita, niistä seuraa hyvää joka suuntaan 🙂

 3. Kiitos aivan ihanasta seurasta! <3 Mulla se jäätävä olo iski vähän viiveellä illalla vähän ennen nukkumaanmenoa, puhelin vaan että nyt on kyllä paha olo, ja että oonkohan syönyt jotain mikä on ollut liian kauan lämpimässä. Mieheni huokaisi, niin, tai noilla teidän tyhjillä skumppapulloillahan ei varmaan ole mitään tekemistä tähän sun äkilliseen huonovointisuuteen. Nooo siis ei… 😀

  • Ihme homma, skumppahan tekee perinteisesti vaan hyvää ihmiselle..? Mä olin illalla vielä aivan seis, ja kauhukseni myös tänään kympiltä luennolla 😛

    • Älä muuta sano, meidän täytyy pitää joku korkean paikan metsäleiri tässä vielä! Ja mä olin tosiaan näkevinäni niitä junan takavaloja edelleenkin… Ja puuh, vielä pitäis mennä töihin. Nimi. Tunnin kahvitauolla tässä.

     • Mä nään sieluni silmin ku alan kertoa miehelle että ”ootko kotona silloin ja silloin ku meillä ois blogityttöjen kanssa se korkean paikan leiri tulossa?”

     • Niin, siis kun kerrot sen ja kaiken muun. Ehkä jos sulla olis joku naamiontapainen päälläs kun kerrot..?

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *