Arjen yllättävä pelastajabakteeri ja vaikea valinta

Tämän päivän ruokailu pelastui yllättävällä tavalla: jääkaapista löytyi ruokaa!

Meidän jääkaappia voisi hyvällä omallatunnolla silloin tällöin kutsua hautausmaaksi. Sinne jää jos jonkinlaista purkkia ja purtiloa ja etenkin ne pyhin lupauksin alkaa syödä enemmän hedelmiä ostetut kumqvatit. Nyt kun viikon ruokaostokset on onnistuneesti näin torstaihin mennessä löyty laimin, olin aivan varma, että ruoaksi on dijon-sinappia kera flora culinessen. Ja kanasuikaleita.

Enpä olisi ikinä uskonut, miten paljon ilahduin, kun hieman lerpahtaneen oloinen paprika rapsahti erittäinkin tuoreenoloisena veitsen terän alla. Ja kun oikein kaivelin, saivat kanasuikaleet seurakseen vielä aivan elävää purjoa ja kuohukermaa. Vihanneslokeron perällä oli vielä juurikin nyt kypsiä avokadoja ja kuiva-ainekaapista jopa ehta purkillinen ananasta, joten meillä oli kuin olikin pastalle kastiketta kerrakseen. 

Tässä kohdassa tietenkin pitäisi olla jonkinlainen tarinan opetus. Mitä tästä opin? No, en lopulta varmaan yhtään mitään.

Vaikea valinta on tässä: 

Nämä

Posti toi tänään tällaisia, jee!

vai nämä?

Minä toin nämä eilen kirjastosta. Tietynlainen jee tämäkin.

Posti toi eilen myös superyllätyssektorin.

Liian herkullisia Noshin trikookankaita. Näistä on tulossa T-paitaa, tunikaa ja mekkoa koko perheelle.

Kolmen pisteen vihje:

Arvatkaa minkä valitsin?

14 kommenttia artikkeliin “Arjen yllättävä pelastajabakteeri ja vaikea valinta

 1. Runebergin torttu, ooh. Nuo kankaat <3 ja tuleeko sulle noin paljon lehtiä??!! EPÄREILUA! Niin ja onko sulla aikaa lehtien ja noiden kirjojen lukemiseenkin??!! Enemmän EPÄREILUA!

  • Tulee 🙂 

   Vink vink vaan että Noshilla on nyt hyvä alennusmyynti verkkokaupassa, sieltä voi tilata noista kankaista vamistettuja lastenvaatteita. Mä tilasin nyt kankaita, kun haluun itelleni ja miekkoselle kans.

   Aikaa ei juurikaan ole, mutta esim. noista kirjoista on pakko koota kandin teoriaosuus sunnuntai-iltaan mennessä, että pakko olla aikaa. Haudassa voi sitten levätä. Mutta ei lukea lehtiä 😀

  • Yhdyn kaikkiin kommentteihin. Ja lisään vielä, että epäreilua on se, että joku osaa ommella itse! (Ja tiedän, että voisin opetella, mutta valitsin taas sen helpomman tien ja tilasin Noshin alesta valmiina.) Huikea torstai sulla Ella ruokineen, lehtineen, kirjoineen, kankaineen ja torttuineen! 

   • Hihii, nyt vasta huikeaa onkin, kun kersnaakkeli nukahti 🙂 

    Eikö vaan ollutkin aika ihania ne vaatteetkin Noshilla? Mäkin olen ennen ostanut ihan valmisvaatteita sieltä, tämä oli eka kerta kun sieltä kangasta tilasin. Ne vaatteet on vaan niiiiiiin hyvälaatuisia, jotkut käyneet vahingossa meillä 90 asteen pyykissä ja olleet sen jälkeen kuin uusia.

 2. Mulla ei ole varaa tuollaiseen (kadehdittavaan) määrään lehtiä, nyt kun olen hoitovapaalla. Mutta jos ilta- ja viikonloppukeikkaduunihommelita siunaantuu riittävästi, niin sitten taidan palkita itseni muutamalla lehtitilauksella. Peukut pystyssä siis.

  • Hei nää mun lehtitilaukset vuodelle on varmaa maksaneet yhteensä tyyliin 80€. Mä oon maailman pihein tyyppi ja mä oon saanut tosi hyviä tarjouksia näistä. Kannattaa kiristellä puhelinmyyjiä 🙂

   • No oon minäki yhteen sisustuslehteen tuhlannut. Sain kylkiäisenä vielä Ivana Helsingin meikkipussukan. Silkkaa säästöä siis 😀

    • Mäkin olisin halunnut Ivana-pussukan, mutta sen kanssa pitäis nyt tilata Trendi ja mä olen siihen liian trenditön ja etenkin liian vanha! (äläkä vaan ota ittees, me ollaan käsittääkseni samanikäiset :D)

     • No en todellakaan ota. Mieki oon liian vanha lukemaan trendiä, mutta minä sain pussukan unelmien koti ja keittiö-lehdestä (vai mikä sen nimi olikaan…)

     • Ooo, kiitti vinkistä! On muuten siskoni lempparilehti.

     • Tykkää kyllä itsekin kovasti, vaikka onkin aika maalaisromanttishenkinen, mutta nykyään ovat vähän lisänneet muutakin sekaan. Paljon värejä, kuvia on kiva katsella ja bongailla idiksiä ja luoda tarpeita. Minä kun en pitkiä jaarituksia jaksa lukea, sivistymätön moukka 😀

     • Niin tuostahan on jäänyt yksi N pois… Pitäis varmaan nukkua enemmän 🙂

     • Mäkin olen liian vanha Trendiin ja oon teitä 10 vuotta nuorempi. Toisaalta mä olen syntynyt keski-ikäisenä, että ehkä oon ollut siihen liian vanha jo vuosikausia.

     • Hihihihiii, mä olen muistaakseni kans jotenkin AINA ollut liian vanha Trendiin 🙂 Ja Suomen Cosmoa olen joskus luullut myös joksikin teekkareiden hupijulkaisuksi….

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *