Amma, mun ystäväni!

Pistin nyt reippaasti lahjan antajan tuonne otsikkoon, kun en halua pitää häntä itseään enää jännityksessä. Paketti saapui perille siis tänään, mikä ei todellakaan himmennä paketin hohdetta. Ja wau, Amma oli kyllä todella onnistunut vangitsemaan sen yhden asian itsessäni koko lailla ylittämättömästi.

 

Postista löytyi tällainen joulunraikas omppupaketti.

Paketista paljastui kuori ja peräti KAKSI pakettia.

Tadadatatadaaaa! Suklaakakkuresepti, talvisia serviettejä ja Vacu-Vin Chanpagne Saver! Life Saver, sanon minä!

Oooooo….

Joten iso kiitos ystäväni Amma ❤ Paitsi että olen otettu siitä ymmärryksestä, että meillä ei tosiaan mene välttämättä koko pulloa kerralla, niin annan  erityisen suuren painoarvon laadukkaille käyttötuotteille, koska niitähän tässä kaikki kolme nimenomaan ovat. 

Ja jipii, paras osa joulua eli lahjat jatkuivat mulla näin melkein uudenvuoden aattoon saakka!

 

2 kommenttia artikkeliin “Amma, mun ystäväni!

  1. No mä aattelin et JOS JOSKUS ei meekään pullo kerralla.. Ja oli siinä kai se tarjoilujuttukin, et on niin näppäränkätevä kaataa tolla nokalla, että!

    Railakasta uutta vuotta sitten vaan 😉

    • Hihii, meillä on nytkin jääkaapissa yksi pullo, joka ei mennyt kokonaan jouluna. Sitä suojelee nyt WineBoy, mutta siinä ei ole kaatonokkaa. Että kaunis kiitos ja kumarrus, myös servieteistä ja reseptistä. Jahka sitä kokeile, niin koitan muistaa laitaa siitä sitten tännekin!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *