Mistä on loistava viikonloppu tehty?

Mistä on loistava viikonloppu tehty?

Hyvästä seurasta ja herkuista, hekotuksesta ja spekuloinnista,

kolmesta suklaasta ja kuohuvasta,

kotiseutumarkkinoista ja viimehetken lahja-ideoista,

mainioista joululahjoista itselleen,

lahjaompeluksista,

jännityksestä ja suklaasta,

pienoisesta päänsärystä, 

thai-cubesta ja Jaffasta,

niistä on loistava viikonloppu tehty.

Ja loppua kohti vain paranee, kun nuo omat honey-nut-loopsini palaavat huomenna retkiltään.

 

21 kommenttia artikkeliin “Mistä on loistava viikonloppu tehty?

 1. Eeiiiii!! Missä sie oot taas ollu?? Minä haluan nuo kaikki ja nuo sinun ompelukset myös!! Vaihda ne loimuloheen 😀

  • Ööö, mikäs sen paikan nimi oli? Ruusu? No tuossa Forumin ylisillä oltiin 🙂

   Toimita säkin ne omat murusesi vaikka puoleksi päiväksi jonnekin, niin johan alkaa oma aika ja ajankäyttö!

   • Tänään jo kovasti suunnittelin tuota, mutta mieheni tarjoutui käyttämään minua Karkkilassa Retrossa&Romussa… Ei siitä voinut kieltäytyä. Mulla kun ei ole sitä ajokorttia ;-D Nyt ollaan just maakuntamatkalla sinne.

   • Se oli Italo siellä Forumin uudistetussa 3. kerroksessa. On kyllä S-etukorttipaikka, mutta jos sillä kortilla saa viinipullon 20 eurolla niin en valita!

 2. Aah! Tuollainen viikonloppu pitäisi kyllä kirjata neuvolajärjestelmään ja tehdä pakolliseksi äideille vähintään kerran vuodessa. Kaikki paranee, kun saa hetken hengähtää hyvän ruoan, seuran, shoppailun ja oman ajan parissa!

  • Nii-in, kiitos vaan itsellesikin vielä kerran 🙂

   Joo, aletaanko yksityisiksi neuvolayrittäjiksi? Me voitais keskittyä ÄIDIN hyvinvointiin lapsen syntymän jälkeisessä ajassa. Meidän neuvolakortissa olis sarakkeet kuohuvalle, shoppailulle, elokuville, kampaajalle, hierojalle, liikunnalle jne. Jos ei rukseja tulis tasaiseen tahtiin, pitäis alkaa toimenpiteisiin 🙂 

   Ja nyt kun kaikki ne 500 miestä, jotka lukee mun blogia, kehittää tästä kivan joululahjaidean niin mä sanon siihen vaan, et hei, se ei ole mikään lahja, se on NORMAALIA ELÄMÄÄ. Ja siihen äidilläkin on oikeus.

   Kaavailin muuten tota pienempää paitaa sun palleroiselle, mitä luulet olisko siitä noin niinkun protoksi? Siinä ei nyt ole takahelma pidempi, mutta muuten tuo oli tuollainen pidempi ja aika slim malli, että saattais helma pysyä kivasti.

   • Kyllä, yksityinen neuvola äideille! Ja neuvolakortissa olisi sitten hienot käyrät joita seurattaisiin tarkkaan ja jos tulisi notkahduksia äidin hyvinvoinnissa niin isille lähtisi vihaista puhelua. Neuvolakäynneillä kysyttäisiin, että kai olet juonut kuukausittaisen kuohuvasi, ei suinkaan että ”et kai vaan ole juonut alkoholia useampaa annosta viikossa?” Ja yksinhuoltajille järjestettäisiin korvaavaa apua, jos lapsen isä ei voisi lasta hoitaa näiden äidin elintärkeiden aktiviteettien aikana.

    Ja ooh, mun pallero olisi iiiihanan näköinen tuossa paidassa! Sillä on nyt joku vaihe että se haluaa vetää hihat ylös, ei varmaan raaskisi vetää noita 😉 Joo joo joo!

    • Mun mielestä meidän idea on aivan timanttinen! Thl:lla saattaa olla sanansa sanottavana, mutta toisaalta joku mielenterveysliitto vois olla haltioissaan.

     Ja jee, jos toi pusero sopii, niin kettuakin jäi vielä 🙂 Katotaan, missä välissä ehdin ton teille nakkaamaan 🙂

   • Mäkin oon ihan yks tai kaks kertaa meinannu vaihteeks revetä verkkareistani, kun jossain huipuissa lahjavinkeissä on jotain ”anna vaimolle lahjaksi hengähdyshetki, lupaa vahtia lapsia KOKO ILLAN niin että hän voi käydä ystävän kanssa lasillisella”. Hitto yhtä erikoinen lahja ois antaa lahjaks ”torstaina ruuaks perunamuusia”.

    • Niinpä! Mä en tajua, mikä ihmeen lahja se sellainen on, että ”anna vaimollesi elämä”?!?! Saman tien voitais sitten alkaa järjestämään näitä ”puhdas neula Lasselle”-konsertteja tyyliin ”anna elämä äidille”.

      

    • Ei hitto kuinka repeilin täällä tuolle ”lahjavinkille”! Ai että siis oikein KOKO ILLAN, voi jummi kuinka ajattelevainen LAHJA! 😀 

     Hei ja jos te Ruusu ja Ella meinaatte pistää tuollaisen neuvolan pystyyn, niin minä ilmoittaudun asiakkaaksenne välittömästi, jos siis meidän taloudessa ikinä uskalletaan kakkoskierrokselle lapsipuuhissa ryhtyä. Tuolla neuvolassa tuskin kukaan kysyy että no ”mites se isi, auttaako lapsen hoidossa?” 😉 (huom. oma neuvolantätini ei ole koskaan moista kysynyt, olen vaan yliprovosoitunut ihan tarpeeksi jo muiden kertomuksista)

     Ja voi että kuinka täydelliseltä viikonlopulta tuo vaikuttaa, enkestä! <3

     • Hehe, mun täytyy ainakin itselleni askarrella tuollainen neuvolakortti, mikäli itse ikinä uskaltaudun myöskään toiselle kierrokselle 🙂 Että muistais hormonihuuruissa vähän itseäänkin. Mutta uskon että meidän nerokkaalle idealle olis kyllä kysyntää. 

      Ja joo, meillä ei paljoa isistä kyseiltäis. Meillä ne kaikki lippuset ja lappuset yms. mitä kaikkea tietoiskua sieltä neuvolasta aina käteen lyödään, toimitettaiskin suoraan isille. Sitten ei ainakaan voi sanoa, ettei varoitettu 😀

    • Mä kyllä sain mun mieheltä joululahjaksi kylpyläviikonlopun hoitoineen Naantalissa. Ollaanks me nyt ihan lame? 🙁

     • Ette, koska sä pääset muualle kuin kaverin kanssa pariksi tunniksi kaupungille. 

     • Huh. Aattele mikä tragedia olis kun olis blogimaailman Virallinen Nössöpariskunta. Sitäpaitsi mies tulee mukaan, että päästään ihan kaksin jee!

     • Joo, se olis oumaigaaaad liiiiiannnolooooo! Onneksi raati on nyt päättänyt päästää teidät pälkähästä. Ja kylpylään 🙂 Viettäkää ihanaa lomaa! 

     • Vasta tammikuun lopussa. Nyt rentoudutaan miehen sukulaisissa ensin viikko. Terveisiä täältä, en tiedä mistä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *