Jouluräjähdys ja kuinka sen tuhot korjataan

Tänään tuli melkein jouluräjähdys (ja ne jotka tuntevat minua yhtään paremmin, tietävät, että silloin helvetin lieskat käristelevät takalistoja). 

En takuulla ole ainoa äiti- ihminen, joka vapaahetken saatua käyttää sen siivoamiseen. Koska meillä muistutti taas koti enemmän katastrofialuetta kuin kotia, alkoi verenpaine pikkuhiljaa nousta siihen malliiin, että päädyin pohtimaan, miten mieleestäni menin naimisiin ihan normaalin, sisäsiistiksi koulutetun heppusen kanssa, josta lapsen syntymän jälkeen on tullut sukkiaan viljelevä teini-ikäinen, jonka mielestä ainoa järjestystä kaipaava asia kotona on levyhylly.

No, koska riehumisesta ei useinkaan seuraa hirveästi mitään hyvää, ja koska sain pyhän lupauksen osallistua siivoukseen päätin vielä tehdä jotain. Vapaat hetket on pyhitetty sellaiselle tekemiselle, mistä tykkää. No, aloin miettiä, mikä on mieleistäni touhua. Ensimmäisenä mieleen tuli tietenkin Lilyssä roikkuminen ja kahvin juonti, mutta sitä on tullut harrastettua jo aika tavalla. No sitten tuli mieleen, että tykkään, kun jostain tulee valmista. Joten vasara kouraan ja menoksi.

Keittiön seinä on ollut lähinnä ”ripustetaan siihen kun muualle ei mahdu”-seinä, ja tämä ei siis koske ainoastaan kehyksiä. Joten kesällä Lundia-projektin yhteydessä aloin pikkuhiljaa täyttää keittiön seinää sellaisilla kuvilla, jotka ovat maanneet erinäisissä pusseissa ja laatikoissa ja herratiesmissä. Jossain välissä kehykset loppuivat kesken, ja piti tehdä toiviomatka Ikeaan. Ja sitten ne loppuivat taas kesken, ja taas ajettiin Ikeaan. 

Nyt on seinällä kaikki kehykset, mitä tänään taloudesta löysin. Ja nyt alkaa näyttää valmiilta.

Hovihankkijamme TOKYOn joulumyyjäisistä saa kivaa seinäntäytettä.

Mm. muinaisia muumeja ja Polkka Jamin kortteja

Printtien lisäksi myös grafiikkaa ja muuta taidetta.

Nyt on seinä täynnä. Saavutin myös henkisen helpotuksen!

9 kommenttia artikkeliin “Jouluräjähdys ja kuinka sen tuhot korjataan

 1. Meilläkin meni tänään taas yksi juliste kehyksiin – ei tosin seinälle saakka, koska en vielä(kään) raaski naulailla reikiä tapetteihin! 😀

  • Yleishyödyllisen yhtiön vuokra-asunnon parhaita puolia: seinät on jokatapauksessa niin kamalat, että ne voi hyvällä omallatunnolla peittää 🙂

   • If some one wishes expert view regarding blogging afterward i advise him/her tto go to
    see this weblog, Keep up the nice job.

   • I really like what you guys are up too. Such clever work and coverage!

    Keep up the great works guys I’ve incorporated you guys to our blogroll.

  • My brother recommended I might like this web site.
   He was totally right. This post truly made my day.
   You cann’t imagine just how much time I had spent for this info!
   Thanks!

  • Thanks 🙂

   Saatais vähän taas pommiuhkaa Lontooseen 😀 Tulen tulen jos teilläkin on hyllykaupalla käyttämätöntä taidetta. Ei tähän kyllä taiteen lisäksi tarvittu kuin noita kehyksiä, seinä, teippiä, vasara ja betonikoukkuja. 

   • No joo, meillä on enemmän idean asteella noi taidepläjäykset. Vasta kolme ja puoli vuotta ollaan asuttu tässä talossa ja afrikkalaisen huoneen naamarit on vielä ripustamatta ja safarikuvat printtaamatta… Mutta kiitos innoituksesta, kyllä mäkin joku päivä!

   • Hi there! I just wanted to ask if you ever have any issues with
    hackers? My last blog (wordpress) was hacked and I ended up losing
    several weeks of hard work due to no backup.
    Do you have any methods to prevent hackers?

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *