Tipetipetiptap

Onko jollain vielä joululahjat tekemättä? Nyt täytyy nimittäin sitten pistää hösseliksi, jos aikoo saada ajoissa valmista ( mm. allekirjoittanuthan tässä itsekin roikkuu netissä eikä suinkaan pajan puolella…). Tai sitten voi mennä erinäisiin joulumyyjäisiin tms. tapahtumiin, joista saa joululahjat vaikka itselleenkin!

Meidän kauppareissu menikin tänään niin, että käytiin Arabialla Mifukon Taikametsä joulu-pop-upissa. Kotimaista suunnittelua, monenlaista moneen makuun. Täällä ukkeli huokaisi helpotuksesta sai hoidettua yhden viimeisistä joululahjaostoksistaan. 

Taikametsä pop-up. Niin kaunista, mutta viiden aikaan myös niin hämärää, että kuvista tuli epätarkkoja.

Bomboa, Desicoa ja Verso Designia. Ja vaikka mitä muuta

Ihania Murun neuloksia. Bébéille mekkoja, housuja, puseroita, lapasia ja pipoja. 

Siinä kun Arabiassa oltiin, niin samalla reissulla käytiin vielä tarkastamassa Ivana Helsingin joulutori. Täältä voi jokainen mekkoa vailla oleva käydä hakemassa erittäin kohtuulliseen hintaan mekkosen sekä arkeen että juhlaan. Itse ostin jostain ihmeen mielijohteesta (?!) kolme metriä joustocollegea ja pari metriä mustaa trikoota. Myynnissä on siis myös ompeluylijäämiä, tilkkupusseja yms. materiaalejakin. Nyt vaan pitää esipestä kankaat, niin saa muotoilla ihan omat ivanahelsingit. 

Huomenna meillä on ohjelmassa Mimmit Sellosalissa, mutta sitä ennen ajattelin, että ehtisin käydä kurkkaamassa Korjaamon joulumarkkinat. Sieltä on nimittäin aikaisempina vuosina löytynyt lahjat niille, joille ei kertakaikkiaan vielä ole keksiny yhtään mitään. Ja nyt kun olen tässä vuoden päivät miettinyt Manner´sin käsilaukkuun sijoittamista, niin ehkä toivottelen taas itselleni oikein kivaa joulua…

Lisäksi kaikenlaisia mielenkiintoisia löytöjä voi tehdä tänä viikonloppuna ainakin We Got Beefin joulumarkkinoilla. Sieltä olen ennen lapseni syntymää ostanut ne toiset korvikset, joita käytän. Nyt omistan tosin kolmannetkin, ne ovat peräisin tämän vuoden Ornamon joulumyyjäisistä. 

Joten ei hätää, jos ideat ovat vähissä ja satut sijaitsemaan pääkaupunkiseudulla. Näistä kyllä löytyy, ja siinä se viikonloppukin menee mukavasti, myyjäisiä kierrellessä ja glögiä siemailessa. 

 

5 kommenttia artikkeliin “Tipetipetiptap

 1. Voi vitsi, mie hajoon tähän!! Pakko päästä noihin kaikkiin ja saada sieltä kaikki!! Missä se Ivanan myymälä on?? Apua, vain huominen aikaa! Miten ihmeessä minä repeän joka paikkaan ja meillä on se vauvauintikin vielä huomenna… Viettäisiköhän isä ja tytär vähän kahdenkeskistä laatuaikaa vauvauinnin merkeissä…

  • Sieltä IvanaHelsingin Facebook-sivuilla on yhteystiedot, muistaakseni se oli Hämeentie 157, 5 krs. Ja mukavaa kiertelyä, mä olin tänään Korjaamolla, aikas kivaa sielläkin 🙂

   • Uskon! Joo, kiireessä harasin niitä facesivuja, enkä muka löytänyt osoitetta… Pitäisiköhän mennä nukkumaan 😀

 2. Nyt joudun raskain mielin tunnustamaan, että joulupakettisi ei todennäköisestiehdi jouluksi. Tyhmä verkkokauppa toimittaa tuotteitaan liian hitaasti, mutta toiveissa on, että tänään saisin paketin postiin! Toivottavasti lahja lämmittää joulun jälkeenkin.

  Yhyy!!

  • Koitetaan selvitä, molemmat 🙂 Omasta puolestani voin kyllä mennä takuuseen että kestän, päin vastoin, pidempi lahjonta-aikahan on aika optimaalista! On vähän mitä odottaa sitten aaton jälkeenkin.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *