Ei kai käynyt pahasti?

Lentoaskeleiden Rosanna kirjoitteli jokin aika sitten blogissaan episodista bussissa. Keskustelussa kävi ilmi, että muutkin kuin Rosanna ovat törmänneet erilaisisssa tilanteissa välinpitämättömyyteen ja suoranaiseen töykeyteen, ja siitä se ajatus siellä sitten lähti:

 

Kävikö pahasti? -kampajan idea on levittää ihmismäisyyden ilosanomaa. Sitä, että kukaan meistä ei ole täällä yksin, kaikki voivat tarvita apua joskus ja että hädän hetkellä meillä kaikilla on velvollisuuskin auttaa avun tarvitsijoita. Ja että ei tarvitse antaa toisen lentää rähmälleen bussissa, läväyttää ovea takanatulevan kasvoille tai itsepintaisesti istua ratikanpenkissä kun toinen yrittää epätoivoisesti pysyä kipsi jalassa ja kainalosauvat kourassa mukana. Sitä voi ennakoida tilanteita, antaa paikkansa huonompijalkaiselle, pitää ovea auki ja tarjota apua kauppakassin kantamisessa.

Ei maksa paljoa vaivaa vähän katsella ympärilleen ja ottaa huomioon muutkin kuin itsensä.

 

Kävikö pahasti? myös Facebookissa.

 

 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *