Vähän niinkuin ihan oikea bloggari

Me ollaan tänään tylleröisen kanssa vietetty vähän niinkuin ihan oikeaa blogipäivää.

Meillä on mm. ollut keittiön pöydällä leikkokukkia ja niistä on napattu asiaankuuluva kuva:

Onnittelin itseäni eilen elossa selvitystä työ/opiskelu/sairastusviikosta. Viis siitä, että keittiön pöytä on muuten kuin hävityksen kauhistus.

Käytiin hakemassa äidille koulutarvikkeita ja samalla juttelemassa mahdollisista (yhteis)työkuvioista.

Tämä on maksamaton mainos, mutta hei kaikki käsillätekijät Helsingin seutuvilla! Nyt äkkiä hakemaan Vector Factorysta ihania puuvillakankaita ja trikoita, kun vielä ovat 10/metri. Toistan itseäni, mutta sanon sen kangasfriikkinä kuitenkin: Liian ihania!

Näiden kuvioiden jälkeen kävimme tutustumassa Forumin yläkerran uuteen kärrykansan paratiisiin lastenvaate- ja ravintolakeskittymään, ja shoppasimme muutamat leggarit tylleröisen venähtäneisiin koipeliineihin.

Harmaat, curryn- ja petroolinväriset leggarit. Kolmet hintaan 14,95€. Lapseni on liian pieni 92-kokoon muuten paitsi koipien pituuden osalta, ja nämä Name It:n pökät on niitä harvoja, jotka ylhäällä pysyvät. Ne jotka ovat vanhemmat nähneet livenä tietävät, että tämä on luultavasti ainoa kerta lapsemme elämässä, kun hänen jalkojaan voidaan sanoa pitkiksi.

Meillä on ollut blogituttuja vieraina ja suklaamuffareita tarjolla. Tässä kohtaa tosin alkaa mennä blogipäivän vietto pieleen, koska en tajunnut ottaa kuvia blogikavereista. Meillä oli vissiin liian kiire juomaan kahvia. Kiitos vielä Iksu, ja onneksi ette pelästyneet sekasortoa heti ovelta!

Hätätilasuklaamuffinsit. Olisin halunnut jälleen sitruunaa, mutta kun kotoa ei löytynyt kuin taloussuklaata, niin piti tehdä näin.

Nyt taidan alkaa huipentaa blogipäivää suomentamalla Lacy Baktus-huivin neulontaohjetta. Josko sen saisi sitten vaikka ihan puikolle asti…

26 kommenttia artikkeliin “Vähän niinkuin ihan oikea bloggari

 1. Toivottavasti tyttö voi jo paremmin! Selvisikö syy? Oliko enterorokkoa?

  Kauniita kuvia, ihania kukkia ja muffinseja, aivan oikean bloggarin päivältä kuulostaa 😉 Eiku siis… Mikä on oikea bloggari?!

  • Kiitos kiitos 🙂 Kaipa se nyt sitten on vähän tällainen 🙂

   No en kyllä tiedä sitten, että oliko enteroa kuitenkaan, tytöllä oli siis ollut hyönteisenpisto kädessä, jonka ympärille oli alkanut kerääntyä jotain rokonnäköistä ja kuulemma oli olut päiväsaikaan päikyssä siis suupielissäkin, mutta en mä itse muuta nähnyt kuin sen liikaa raavitun minkälie hyttysenpiston. Joten mene ja tiedä. Luotan kyllä päikyn hlökuntaan, en mä sitä, mutta kun itse en ole saanut muuta iloa ja kunniaa tästä taudista tällä viikolla kuin unettomat yöt. Enterovirus kuulemma muuttuu joka vuosi niin, että se voi iskeä vaikka joka vuosi. Joskus niin että tytisee, joskus niin että tuskin sitä edes huomaa. 

   • Varmaan saattoi olla siis joku allerginen reaktiokin? No, pääasia on, jos taas on oma ihana itsensä 😉

     

 2. Aika hieno huivi.

  Mäkin olen ihan hurahtanut tähtikuosiin. Tarkoittaako se, että olen trendin aallonharjalla, vai johtuuko vain siitä, että olen sellainen poikalapsen äiti, joka ei perusta auto- eikä robottikuosista?

  Ai niin, onko tytsy jo parantunut? Hoppas!

  • MITEN VOI OLLA PERUSTAMATTA ROBOTEISTA???!!!!! Aaaa mä oon niin robottifani, aina ollut. Miksei aikuisille tehdä robottivaatteita? Tai siis on mulla yksi paita, mut noi niinku yleisemmin.

   • Katotaas Tessa jos mä saan käsiini joskus jotain robottikangasta… Sitten saattaa nimittäin olla robottivaatteita myös aikuisille 🙂

   • Hehhehee, Tessa! No mä myönnän, että jepellä on ihan vain pari robottikuvioista paitaa, ja olenhan mä itse asiassa siskonpojallekin ostanut robottikellon… Ehkä tarkoitukseni oli vain taas jauhaa kuvioiden sukupuolittuneisuudesta, että pojille autoja ja tytöille kukkia. Tähdet onneksi ”käy” molemmille, joten tykkään niistä. Ja eläimistä!

    • Tsih Kainilla on PINKKI robopaita, mitäs mieltä sä siitä olet? 😀 No joo, kuten sanottu, mä oon fanittanut robotteja aina lapsesta asti, joten en ollut tullut kummemmin ajatelleeksi niiden sukupuolta :p

     • No nyt päästiin asiaan! Tylleröisellä oli vaaleansininen robottibody ja vaaleanpunainen robottiyökkäri, liian pieniä nykyään valitettavasti molemmat. Ja robotteja on näkynyt aika vähän tuosta 92 -koosta eteenpäin.

 3. Ei ole huivi, on vasta kangas 🙂 Mutta ooooo, siitä VOI vaikka tulla huivi… Kiitos tästä! Ja jos teen onnistuneen kappaleen, voin pistää taas teillekin postia 🙂 Ensin mun täytyy tehdä noista tähtikuvioista sellaisia henkarienpäällyksiä, se on se kouluhomma. 

  Tytsy vetelee sikeitä, viime yönä herätti enää kaksi kertaa, ja yskii nyt limaa niin että lohkeaa. Eikös se ole paranemisen merkki?

 4. MÄ pelästyisin pientä sekasotkua?! Heh hehe! Kiitos vielä vieraanvaraisuudesta, eritoten parhaasta kahvista mitä oon juonu pitkään aikaan!

  Mun mielestä ehdottomasti paras asia bloggaamisessa on ollut uusiin, ihaniin ihmisiin tutustuminen. Ihan mahtavaa! (Ja ne muutamat ilmaislahjat hihi 😀 )

  • Heh, mä tajusin just mitä sulla lukee mottona tuolla profiilissa 🙂 Niin ihanan vapauttavaa! Ja niin totta .

   Tuutte sitten taas juomaan kahvia joku kerta, ties mitä mä vielä pakotan sut raahaamaan meiltä pois…

 5. Ihania kankaita! Jostain kumman syystä nimenomaan punanen, valkonen ja tähdet on kovin mun mieleen nyt! 😉

  Ja tosi kivan kuuloinen päivä sulla muutenkin! Kukat, kahvit ja muffinit! Toivottavasti sun typyliinikin on jo parempaanpäin 🙂

 6. Olit todella kukkakimppusi ansainnut! 🙂 Ja siis ihan true-bloggarimatskua koko päivä/postaus (Silleen tosi hyvällä tavalla, ihanan oloinen päivä! Mutta voisiko elämä olla aina sellaista miksi se blogitekstissä tiivistyy?). 😉

  • No tätä nimenomaista päivää voisin elää mielelläni vaikka parikin kertaa uudestaan 🙂 Onneksi on tämä hei-hei-mitä-kuuluu -blogi, niin sellaistahan se sitten on, arki niinkuin kirjoitetaan, ei tarvii aina yrittää hehkuttaa vaan elämän hyviä puolia ]:)

   Mä olen liian vanha ja kyyninen olemaan joka päivä ruusunpunainen, mutta nämä aidosti hohtavat päivät on kyllä aivan kiistämättömiä helmiä ♥

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *