Perjantain pukineet

Alkaa tämä vaatteiden kuvaaminen tuntua jo vähän hölmöltä. Mutta edelleen, mikä ei tapa,vahvistaa jne. 

Luonnollisesti juuri kun ajattelin, että nythän tässä nappaa kuvan poikineen, herää kääpäläinen päiväuniltaan. Paitakin on spaghettikastikkeeseen sotkettu, ehkä siinä muuten syy mustanpuhuviin kolttuihini. Tomaattikastike ei tee niihin niin rankkaa jälkeä. 

Paita on monta vuotta vanha ikisuosikki, toivottavasti se ei hajoa koskaan. Se on mukava säkkimallinen kaapu, jonka juju piilee selän napituksessa.  Korviksista oli pakko ottaa lähikuva, ne on ötököiden lisäksi ne mitä käytettyä tulee. Oikeastaan voisin pistää kaikki muut helyset kiertoon…

Saa nähdä, uuvunko asukuvaviikon osalta tähän.  En selkeästikään ole pienintäkää murenaa muotibloggaajaa-ainesta. Ensinnäkin, vaatteeni eivät taida olla järin muodikkaita ja toiseksikin, kun niissä ei ole mitään erikoista eikä muutenkaan tajunnanräjäyttävää, niistä kirjoittaminen tuntuu teennäiseltä. Vaatteeni miellyttävät omaa silmääni ja tuntuvat mukavilta, and that´s it.

Ihme sinänsä, että stalkkailen tietenkin kovasti kyllä muiden vaatteita…

8 kommenttia artikkeliin “Perjantain pukineet

 1. Taas hienot korvikset! Mutta näyttää superpainavilta; onko ne tehty oikeista shakkinappuloista?

  Jatka, jatka asuviikkoa! Sulla on hyvä rento tyyli. Mun kuvat on ihan kauheita ja jatkan silti. 😉

  • Kiitos kiitos, kyllä mun periaatteiden mukaan kaikki mikä aloitetaan, suoritetaan kunnialla loppuun saakka. Tyyli on rento, koska en muuhun kykene, eikä paljoa kiinnostakaan kyetä ]:)

   Korviksen ovat kuin ovatkin ihka oikeat shakkinappulat, mutta ei mitenkään liian painavat. Niinkuin ovat yhdet aivan mahtavat tulevaisuuden muodinluojan keraamiset luomukset, jotka suunnittelijansa vakuutteluista huolimatta painavat liikaa, eikä mun tule niitä keraamisia dimangeja koskaan käytettyä :/

 2. Tuo ”vaatteet miellyttävät omaa silmää ja tuntuvat mukavilta, that´s it” on meikäläisenkin tyyli. Asukuvaviikkoa (ja -blogeja) on mun ylipäätäänkin vähän vaikea ymmärtää, siis ihan kivojahan ne kuvat ovat, mutta jos mä haluun tietää mitä muilla on päällä ni mä meen ulos kattomaan 😉

  • jos mä haluun tietää mitä muilla on päällä ni mä meen ulos kattomaan ;)”

   Juurikin näin! Ja etenkin pikkukääryleen kanssa on mukava mennä ulos näkemään vähän muitakin ihmisiä 🙂

 3. Tiiäkkö, mä tajusin eilen etten olisi voinut osallistua tähän haasteeseen en sitten millään, koska ensimmäinen ajatukseni oli ”onko siis ihmisillä oikeasti jokaisena viikonpäivänä eri asukokonaisuus?!” 😀 Mulla on vähän sellainen paha tapa, että pidän viikon mittaan paria-kolmea asukokonaisuutta, välillä kolmena päivänä putkeenkin (säästä riippuen tietysti ja kesällä, kun on kuuma, vaihtuu vaatetuskin toki useammin..)! Maailman mielikuvituksettomimpana pukeutujana multa ei varmasti onnistuisi mitenkään joka päivä täysin eri vaatetukseen pukeutuminen ;D kääks!

  • Hahahaaaa, mä mietin ihan samaa 🙂 Mutta niinkuin tässäkin tuli mainittua, paidalla on tomaattikastiketta. Me ollaan vaan ilmeisesti familjen Sottaset, pakko vaihtaa ainakin paitaa jopa kaksi kertaa päivässä 🙂 Mutta niin asenne kuin paitakin ovat löysiä!

  • Kiitos, niin on. Paita maksoi muistaakseni vitosen, koska siinä oli pieni reikä, kun ostin sen. Ompelin reijän umpeen ja tadaa! Toimii edelleen, monta vuotta myöhemmin. Se on mustakin niin kivan näköinen noine nappeineen, että tosiaan toivon, ettei se tuhoudu ikinä 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *