Lisää vaatetta

Lisää vaatteita! 

Synkkyydestä siirrytään yksi aste valoisampaan suuntaan, kun päälle vedetään ”lasten kanssa työskentelevien camouflage” niinkuin miekkoseni Iloista takkia nimittää. Näppärä blogisti virittää kameran illalla eteisen pöydänkulmalle, eikä pyyhkäse sitä siitä ohimennessään lattialle, vaan näppää itselaukaisimella kuvan aamulla kolme minuuttia ennen auton rattiin hyppäämistä samalla kun vetää kenkiä jalkaan. Simultaanikapasiteetin ja suunnitelmallisuuden huipulta, sanoisin.

Iloinen takki. Ja kyllä, tänään työskenetelin lasten kanssa. Lasten kommentteja olivat mm. ”Sulla on paljon taskuja (tässä kohtaa pienet kädet täyttävät taskut), mun mummolla on samanlainen, mulla oli samanlainen pienenä”

Kengät ovat  hyvä tyttö!-lahja itselleni. Sokerirasitustestin yrityksestä ulos selvittyäni marssin Kallion terveysasemalta Derbyyn ja kas, nämä odottelivat mua ja 36½ kokoista jalkaani. Sokerirasituksessa ei ehditty edes ensimmäistä arvoa ottaa, kun jo olin taju kankaalla. Siitä joku näppärä päätteli, että mulla saattaa olla vaikka epilepsia. Yllättäen ei sitten kuitenkaan ollut. 

Ja huomennakin on varmaan pakko pukea vaatteet päälle. Vaalenee, vaalenee.

 

 

2 kommenttia artikkeliin “Lisää vaatetta

  1. Oi tuo Marimekon takkimekko (?) on kyllä niin söötti! 🙂 Ajateltiin ostaa tuo anopille joululahjaksi, sillä hän joskus haaveili, että sitten kun pääsee eläkkeelle niin hän ostaa tuon ja viettää kaiket päivät lastenlasten kanssa taskut värikyniä ja muovailuvahaa täynnä. <3 

    • Jeps, se on Marimekon Iloinen takki. Mäkin aina aikaisemmin ajattelin, että mulla on se sitten kun olen mummo, mutta ei, tämä on jo järjetyksessä toinen, minkä omistan. Edellisestä olen krhmmm, ”kasvanut ulos”…

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *