Viikonloppua ja vinkki kukkaron kevennykseen

Mikä ihana syyskuu! Tätä keliä kiitos joulukuulle saakka.

Eilen oli niin lämmin, että muutaman tunnin kirppistelyn jälkeen paitsi että meinasin sulaa, huomasin kotona, että kyllä, auringonpistoksen oireet ilmassa. Mikä ei ehkä sinänsä ollut mikään ihme, neljä tuntia auringonpaisteessa ilman päähinettä, ruokaa tai juomaa. Mutta kyllä kannatti, kellariin meni taas huomattavasti vähemmän rojua, mm. erityiskiitos hänelle, joka vapautti meidät kahdesta tarpeettomasta hyllystä.

Joten lounaaksi sitten muutama sipsi, puolitoista litraa vettä ja päänsärkypastilli sekä muutaman tunnin päiväunet. 

Kerrankin miekkoseni ei onnistunut tekemään sellaisia kirppilöytöjä, joita varten saa hartiavoimin myydä, että pääsee edes + –  0 -tilanteeseen. Näin kävi mm. kesällä, kun olin myymässä Linjan leikkipuiston puistokirppiksellä. Mutta eihän sitä Raija Uosikkisen kuvittamaa kahvipannua voinut jättääkään, tuolla se nyt seurustee Pehtoorin kanssa keittiössä. Eilen lapsi sai leluja, jotka läpäisivät äidinkin seulan, koska olivat a) kooltaan pienehköjä b) hinnaltaan edullisia ja c) minustakin aika hauskoja.

Kaunis ilma inspiroi minua jo muutama viikko sitten karkaamaan omille teilleni. Haukankatseeni oli nimittäin paikantanut Lauttasaaresta kerran läpiajomatkalla näyteikkunan, johon tottavie teki mieli tutustua tarkemmin ja mieluiten ilman hyllyjätyhjentelevää pikkuapulaista.

Ja oooooh. Liian ihanaa. 

Ja tähän kohtaan huomautetaan että tämä ei ole blogiyhteistyötä (ainakaan vielä), vaan haluan vain rohkaista ihmisiä ohittamaan sisustusostosreissullaan sen Ruohiksessa olevan suuremman sisustuskompleksin ja jatkamaan sillan yli ja pysähtymään tässä. 

Vector Factory. Oooooh ja vielä kerran oooooooh. 

Ja koska olen kunnoton blogisti, ei minulla tietenkään ollut mitään hyvää kameraa (voimat! Leican kadoksissa oleva laturi!), vaan täytyi tyytyä ottamaan vaan muutama näpsy kehnolla kännykällä:

Vector Factoryssa tuotetaan mm. omaa vaatemallistoa, myös lapsille.

 

Minut kauppaan alunperin houkuttelivat todellakin auton ikkunasta huomaamani kangaspakat, ja niistä lähtikin paloja mukaani. (Joo, nimeni on Ella ja olen kangasholisti…)

Ihanaa, liian ihanaa. Kaupasta löytyy myös mahtavia sisusteita lastenhuoneeseen, mm. Littlephantia, Circon Sina´s Circusta ja Blafrea, tässä kuvassa vähän aikuisempaan (tai ehkä huvikumpumaisempaan makuun?) Myrten lintutyynyjä.

Mukaan siis tarttui ilahduttavan laadukaita kankaita, siellä ne vaan pakoissaan minua huhuilivat. Muuten vaan hypistelin ja ihastelin. Vector Factoryssa on muuten myös huisan hyvä washiteippivalikoima. Oli juuri paria päivää aikaisemmin käynyt kyselemässä keskustan askarteluliikkeistä leveämpää washiteippiä, kun en olisi jaksanut Teippitalosta odottaa postia, mutta askartelukaupat tykkäsivät, että ei niitä leveitä löydy koko Helsingistä. No, Vectoristapa löytyy. 

Pidelkää siis kivijalkoja pystyssä ja poiketkaa putiikeissa!

6 kommenttia artikkeliin “Viikonloppua ja vinkki kukkaron kevennykseen

  • No se ON aivan ihana! 

   Jahka pääse takaisin sieltä suuresta maailmasta, niin voit taas poiketa pikku kivijalkaputiikissa 🙂 

   On muuten kiva kun kirjottelet kuulumisia sieltä. Ja Nine Westit kuulosti hyvältä, mullakin on yhdet. Vietä ihanaa reissua ja raportoi ahkerasti!

   • Kyllä, kyllä sopivaa syksytekemistä piipahtaa idyllisissä putiikeissa 🙂

    Kiitos! Ja onpa kiva kuulla, että reissupostaukset on pidettyjä, jatkan samaa rataa siis 🙂 Nuo Nine Westit olivat mulle ihan ihka ekat, mutta tuntuivat heti hyviltä!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *