Oodi muotoileville alusvaatteille ja muille mukavuuksille

Kun maha hiukkasen pömpöttää

eikä reisienkään väliin ilmatilaa jää

niin apuun silloin ennättää 

mummokalsarit 

ja 

minimizerit.

 

Alushamekin paljon pelastaa

kun vaatteet saa hienosti laskeutumaan.

Se kauniisti muhkurat siloittaa

ja mekon ja topit istumaan saa.

 

Mikä kamala jalkojani koristaa

se kaikki päät kauhusta kääntymään saa

mutta apuun ryntää purkista 

Doven loistava voide itseruskettava.

 

Ja naaman laikut ja näppylät siloittaa

Tuubi Ardenin Lissukan kosmetiikkaa.

On seerumi sekaihoisen

kaunistus joka aamuinen.

 

Vaikka vuodet tekevät tepposiaan

jos on asenne kohdallaan

ei haitaa pienet kuhmurat

kun on apuvälineet loistavat.

<3

 

15 kommenttia artikkeliin “Oodi muotoileville alusvaatteille ja muille mukavuuksille

 1. Hei jos verkostoituminen perhebloggaajien kesken yli portaali- ja kirjoitusalustarajojen kiinnostaisi, pistä minulle viestiä Facebookissa, jos olet siellä. Pistän siinä tapauksessa kutsua suljettuun yhteisöön, jossa jaetaan mm. tietoa tapahtumista ja vertaistukea.

 2. Kävin Stokkalla yksi päivä tarkoituksena ostaa sellainen muotoileva alusmekko. Otin sen rekistä, hiippailin sovituskoppiin ja sain toisen jalan mekon sisään. Luovutin ja lähdin jätskille. 

  • Hahahahahhaaaa! Aivan oikein! 

   Suurin osa muotoilevista alusvaatteista on ihan sietämättömän kamalia makkarankuoria, joista sitten tursuilee ulos sieltä, mistä ei enää kurista. Mulla on näitä, niiden mummohousuista ei jää mahaan ja reisiin sellasia kammorajoja. Ja niiden lötkötoppien kanssa voi F-kuppikin nukkua aika kivasti.

   • Okei, hei kiitos vinkistä! Lupasin ompelijalle hankkia the alusvaatteet seuraavaan sovitukseen mennessä, mutta oon nyt viikon maannut sängyn pohjalla flunssan kourissa. (On muuten aika mieltäylentävää hommaa olla kipeenä yh-viikolla.) Voisinkin siis ehkä hoitaa sen tällein netitse, jos noihin kerran mahtuu Tissitkin. 😉

    • Kipeenä, yyyyyyh :/ Mut sähän et enää imetä, sä voit vetää vaikka mitä huumeita! Nakkaat ketoprofeenia ja paracetamolia  huiviin, imeskelet codetabseja ja nuuskaat nasoliinia. Pikaista paranemista, ei ole herkkua tuo ei.

     • Niin sekin. Ei käynyt edes mielessä ettei voisi syödä jotain lääkkeitä.. On tää tavallaan aika autuus.

 3. Hiukan itsekin kummastuneena ja nolona myönnän, että lukiessani tätä räppäsin päässäni. Toimi niinkin! 

    • Joo, siis nyt mäkin tajuan ton räppijutun! Tämähän siis tursuili mun runosuolestani siinä samalla, kun yritin kiskoa hikiseen ruumiiseni jotain pettävää samalla kun juoksentelin yhden pikkunudistin perässä pitkin poikin huushollia, tarkoituksena kiskoa sillekin jotain ylle, että oltais päästy Hakikseen aamiaiselle. Ja päästiinhän me lopulta, tosin sitten piti vielä hikoiluttaa koko muuta perhettä, kun mun piti äkkiä käydä purkamassa tämä tänne. Ehkä mäkin räppäsin siinä pyllypaljaanan perässä juoksennellesani.

     • No jos runosuonella on asiaa niin eiköhään odottava perhe ymmärrä, näitä artistien metkuja. 😉 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *