Terveisiä täältä suurkaupungin sykkeestä

Niin. Täällä sitä nyt ollaan kohta kolmatta päivää, koivet oikosena sohvalla, mahat täynnä lähileipomon mansikkakakkua, kääpiöinen jo koisaamassa. Ja roikutaan netissä, tietenkin ja suunnitellaan huomista.

Tähän mennessä tapahtunutta, näin pähkinänkuoressa:

Hieno lento, joka tylleröisen sanojen mukaan oli hurjaa ja tosi hurjaa. Itkupotkuraivarit vasta koneen pyörien tavoittaessa Tegelin kentän. 

Koska päiväunet jäivät lennon jännityksen takia väliin, ruokailu tapahtui ruoan puolesta mahtavassa vietnamilaisessa ravintolassa kääpiön koetellessa äitinsä kärsivällisyyttä. Juuri ennen kamelin selän katkeamista tylleröinen otti kirjaimellisesti haarukan kauniiseen käteensä ja naposteli riisiä sekä kanaa ja currya, sekä kaikki vihannekset.

Olutta ja siideriä sekä mansikoita isille ja äidille, unta lapselle.

Seuraavana päivänä pientä sekoilua pitkin Alexia, muutamia tarpeellisia hankintoja (tässä voisi pistää melkein kisan pystyyn: kuka arvaa, mitä unohdin Suomeen?) ja vihdoin ja viimein pizzaa 12 Apostelissa

Aijaijaijaiajai. Apostoli Paavali.

Neptunbrunnen

Toistaiseksi ilma on ollut vähän kalsa, mutta se ei haittaa suihkulähteiden tuijottelua. Ne ovat tylleröisen mielestä ihan parhaita.

TV-tornin alla oleva suhkulähde.

Taisin jo mainita, että suihkulähteissä on sitä jotakin.

Zoo Berlin

Ja jos suihkulähdettä ei ole saatavilla, kelpaa pingviiniallas loistavasti.

Ihan vielä ei päästy Märchenbrunnenille saakka, mutta käytiin leikkimässä puistossa. 

 

Kaiken tämän päätteeksi äiti vetää pizzanjämiä ja punaviiniä keittiössä ihan onnellisena. 

Ai niin, taisin tuossa aikaisemmin kehua kuinka Berliini ei niin aktiivisesti houkuttele shoppaamaan. No oho kuinkas kävi…

 

 

7 kommenttia artikkeliin “Terveisiä täältä suurkaupungin sykkeestä

  1. Oi miten kivaa että tulit kirjoittelemaan tänne sieltä suurkaupungin sykkeestä, sitä välittyi tännekin! Ihanaa lomaa!

    • No nykyään kun ei noita iltarientoja juurikaan ole, niin hyvin voi vähän naputella. Kiitos haasteesta, vastaan, kun vähän pidempään koneella istuksin 🙂

  2. Meilläkin jäi peräti yöunet pikkutorkkuja lukuunottamatta väliin lentokoneessa taannoisella ulkomaanreissulla, niin jännää oli. Ja tietenkin lennolla oli paljon muita lapsia, jotka kaikki nukkuivat tyytyväisinä vanhempiinsa nojaten… Ihanaa ja nautinnollista reissun jatkoa!

    • Luonnollisesti. Kyllähän sitä osasi odottaa, mutta sitä että se nakero ei nukahda koko päivänä…

      En muuten ikinä ole hävennyt ruokakaupassa niinkuin tänään. Melkoisen performanssin veti nappula siinä kaikkien hissuttelevien berliiniläisten silmien edessä. Eespäin uusiin taisteloihin!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *