Lainakenkuleissa

Haa, Lily toimii jo melkein hyvin, lapsi on päiväunilla ja äidillä jälleen insipraatiota. J. Karjalaista siteeratakseni, on kaikki niinkuin ennenkin!

Kiitos ja anteeksi Sanumaria. Olen jo pitkään himoinnut kirjoittaa postausta tästä vinkkelistä. Sanakirjan teon jätän sinulle. Kieli poskeen ja menoksi!

Aamulla aurinko paistoi ihanasti ja oma suloinen rakkauspakkauksemme antoi meidän nukkua tavallista pidempään. Unelmanpehmeiksi kuluneiden marimekkolakanoiden välistä pystyyn kömmittyäni vietimme rentoa aamua, kullanmurulle ei maistunut kuin voi leivänpäältä nuoltuna ja itselleni keitin ihanan latten termariin puistoon mukaan otettavaksi. On niin leppoisaa nauttia aamukahvi siinä hiekkalaatikon laidalla rennosti muiden äitylien kanssa jutustellen.

Aamun mukavan kahvinkeittosession jälkeen vedin siis honeynutloopsilleni söpöstelytossukat ja jalkaan ja itselleni viime kesänä Tukholmasta kotiuttamat ihanuusballeriinani. Aurinko paistoi ja ilma oli muutenkin täydellinen puistoiluun. Tytteli nautti säästä ja juoksenteli sinne tänne riemusta kiljahdellen ja tämä äityli taas nautti kahvistaan auringossa paistatellen.

Jotenkin mussukka oli ilmeisesti onnistunut kuitenkin puraisemaan ärrinmurrinkeksiä puistoillessamme, koska maitokaupasta ostosten kotiuttaminen oli tänään normaalia astetta haasteellisempaa. 

Lounaaksi tein ihanaisen Gullichsenin ihanan raikasta avocadopastaa, joka on typyn suosikkia. Nyt kun rakkauspakkaus on päiväunilla, on äidillä vähän omaa aikaa bloggailla, juoda kahvia ja selailla vaikkaa nättimysmekkoleita ja -teeppareita netissä. 

Satiiri on vaikea tyylilaji, huono huumori on onneksi helpompi.

7 kommenttia artikkeliin “Lainakenkuleissa

 1. Hahaha aivan loistavaa! 😀 Nauroin ihan ääneen täällä. Ei muuta kuin selailemaan nättimysmekkoleita (tämä oli lempikohtani!), teeppareita,ja kenkuleita vaan, jotkut mageet baltsut minäkin tahtoisin kotiuttaa! Ehkäpä pitäisi mennä etsimään inspiksiä Nellystä, kun biksutkin tarttisin? Halizu!

   

 2. Hei ihQ! Nyt ei tarvii edes toivotella jaxuhaleja, kun sä tsemppasit ihanasti loppuun saakka 🙂

  Muakin nauratti kirjottaessa =) Jonkun pitäis tehdä gradu blogijargonista. Liippaisko edes läheltä sun alaa?

  Ihan kamalaa muuten kun en löytänyt yhtäkään nättimysmekkolia jonka olisin tahtonut kotiuttaa.

 3. Arvaapa kuinka usein mietin kuinka mielenkiintoista olisi oikeasti paneutua blogimaailmaan hiukan analyyttisemmin! Lyhyt sivuaineeni liippaa tosi läheltä tätä aihepiiriä, ja aine olisi kyllä kiinnostanut enemmänkin. 😉 Harmi että piti muiden suunnitelmien vuoksi jättää lyhyeksi! 

  Voi apua, ei yhtään nättimysmekkolia! Nyt mekkoli-inspiksiä jostain ja nopeesti hei, että jonkun pääset kotiuttamaan! 

 4. Mahtava teksti! Sain tästä todelliset virtuaaliset jaxuhalit (kaverini muuten pohti kerran fb-päivityksessään, tarjoavatko prostituoidut sitten maxuhaleja…;-)

  • Heh, kiitos ja ole hyvä 🙂 Joo, tietty prostituoiduilta saa käypää korvausta vastaan maxuhaleja, Johanna Tukiaiselta Tuxuhaleja, baari-illan viimeinen jaxuhali saattaa kääntyä oxuhaliksi jne. 

   Ei tunne rajoja tämä huumori 🙂

  • Kiitos 🙂 Ja hei ihanainen, paljon jaxuhaleja! Tuxuhalejakin toivottaisin, mutta kun en ole Tuksu, niin en uskalla hänen puolestaan mitään niin ihqa luvata.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *