Poissa netistä

Oletettavasti (=toivottavasti) en ole ainoa, jolle Lilyn päivityksen venyminen ei ollut muuta kuin hieman hymähtelyä ja pientä ärsytystä aiheuttava seikka. ”Mitenkä ne muka kuvittelivat puhaltavansa tämän puolessa päivässä pystyyn, hehheh /mihin ihmeen kuuhun ne ovat omat postaukseni mahtaneet toimittaa krrhmmm”. 

Elämäni ei siis (luojille kiitos) kietoudukaan pelkästään somen ympärille, vaan aivan kuin edellisessä elämässäni ennen nettiä pystyin kuin pystyikin toimimaan vallan normaalisti. No ok, pakko tunnustaa, kyllähän sitä joka ilta piti kokeilla, että no joko. 

Kun ei roiku netissä, voi tarkkailla vaikka oravia:

Tehtävä 1) Etsi orava.

Koulutöistä suurimman osan raivattuani vedin syvään henkeä. Ja kas, sehän on kevät! Puhaltelin lisää saippuakuplia, ilman takkia en sentään ulos vielä uskaltautunut. Tylleröisen kanssa on ulkoiltu melkein joka päivä useamman tunnin ajan (note to self: äiti TOSIAANKIN pois netistä!).

Kävin puolisoni kanssa treffeillä:

Kesäravintola Johans

Kävimme Porvoossa. Kävelimme Vanhassa Porvoossa ja poikkesimme lounaalle meille uuteen tuttavuuteen, Johansiin. Vinkkinä muille kauempaa tulijoille, pistäkää reilusti rahaa parkkimittariin, tulkaa julkisilla tai käyttäkää taksia. Täällä viihtyisi koko päivän ja illan siihen päälle.

Parkkimittaria täydennettyämme vaeltelimme vielä sen verran, että jaksoimme vielä kahvit vanhassa suosikissa, Café Cabriolessa

Kolakakkua Café Cabriolessa.

Siirappi- ja sydänpikkuleipä samaisessa kahvilassa.

Nyt, kun koulutyöt eivät enää häiritse harrastustoimintaa, toteutin myös yhden pitkään hautuneen suunnitelman, kasasin tylleröiselle keppihevosen. Niille oman elämänsä marthastewardeille, jotka nyt innostuvat kovasti askartelemaan itse vinkiksi, että tähän meni yhdet miesten housut, yksi paita, tilkkujämiä ja nauhalaatikon löytöjä sekä yhdet vanhan tyynyn sisälmykset. Varsi ostettu uutena, Puukeskus leikkaa pyynnöstä sopivan mittaisia paloja, niin ei tarvitse itse kotona sahailla (ellei halua). Ja kaavat voi halutessaan tulostaa vaikka täältä.

Keppiheppa

Nyt sitten vaan odotellaan, että vielä jotenkin puolinaiselta vaikuttava Lily kasaa itsensä. Vähän tätä kirjoitus- ja julkaisuintoa hillitsee esim. vaikka se aika koominen seikka, että tämän jutun kategorioita ovat:  Muoti/Ystävät & perhe, Muoti/Höpsöä, Muoti/Itse tehty. Muoti? Eivätkä tekstien muotoilutkaan näytä aivan siltä kuin voisi ensi näkemältä tekstiä muokatessaan luulla. Mutta oletan ajan parantavan nämäkin vammat.

Nyt vaan jännätään, miten Suomen käy lätkässä ja miten Ding Dong Krista on illalla.

4 kommenttia artikkeliin “Poissa netistä

    • No niinhän se oli! En tajua, miten tällainen helmi on jäänyt meiltä kokematta. Tosin meillä oli tapana käydä vanhassa Walgren´sissa, nythän sitä ei enää ole :/ Sen hyvä puoli oli, että se oli auki myös talvisin. Mutta Johans on nyt meidän uusi toivomme!

    • Suosittelen, mutta jos lapsen kanssa on menossa, niin suosittelen myös kantoreppua. Vanha Porvoo on hyvin vaunuepäystävällinen, alkaen siitä, että monen liikkeen ja kahvilan ikkunassa on merkki EI LASTENVAUNUJA. Ja Riimikossa on kyllä bébén kanssa melko hazardia, kun kaikkea pitää kokeilla… Kyllähän me sinne tietenkin kahdestaankin tungettiin, tällä kertaa ei (onneksi) löydetty mitään ostettavaa.

      Me haettiin Brunbergiltä (k)riisisuklaata ja niitä superpetollisia salmiakkilakuja 🙂

      Toivottelen teille jo etukäteen mukavaa kesäpäivää Porvoossa!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *