Voi kesä, kunpa olisit jo täällä!

Eilen kaatui taas lisää lunta maahan, kuka kumma tätä oikein tilaa lisää? 

Huolimatta siitä että olen löytänyt hiihtämisen uudestaan, olen silti aikamoinen vilukissa, enkä erityisemmin kaipaa lumista maisemaa niin paljon kuin kaipaan kävelyä kevyemmissä kengissä. 

 

Juu, ei ole välttämätöntä mulle tämä.

En minä eikä tylleröinen erityisemmin rakasteta suojapukuja, joten ulkoilun kanssa on nykyään vähän niinsunnäin. 

Tässä kuitenkin todistetusti ulkoilemassa, sekä äiti että tytär.

 

Ennenmaailmanaikaan meillä oli tapana käydä hiihtoloman aikoihin jossain, ei välttämättä lämipimässä, mutta jossain missä on vähemmän lunta kuin täällä.

Paras helmikuuni ikinä.

Saatoin myös viettää koko kesän reissussa. Nyt on tullut pakosti pari välivuotta. Eikä tämmöinen enää luultavasti oikein toimisikaan.

Malttamattomana kesää odotellessa, mielessä pyörii vain yksi kysymys:

Berliini

vai 

Barcelona?

Siis Berliini

Vai Barcelona?

Mitä enemmän pähkäilen, sitä kovempi ikävä on kesää. Eikä sitäpaitsi ole mitenkään luvattua, että meidän budjetti edes taipuu matkailuun kesällä. 

Voi kesä, kunpa olisit jo täällä!

Kesä ja kärpäset, eikun mehiläiset.

Ja pääsisi vihdoin ulos kahville.

8 kommenttia artikkeliin “Voi kesä, kunpa olisit jo täällä!

  1. No niinpä! Ja mun pitäis taas päästä puhumaan espanjaa, ettei jää sille holaquétal-tasolle. Tosin tämänhetkinen tilanne siellä taitaa olla sellanen, että pitäis varmaan tosissaan harkita katalaanin opintoja 8)

    Molemmat on mun suosikkeja, Berliini rauhallisuutensa ja järjestyksensä takia, Barcelona sekaisuutensa ja moninaisuutensa takia.

  2. Täällä kanssa eräs hillitöntä kesäikävää poteva. Ihania kuvia! Minä en ole koskaan käynyt Barcelonassa, mutta kaupunki kiehtoo aivan valtavasti monipuolisuutensa, sijaintinsa ja arkkitehtuurinsa vuoksi.

  3. Mä olen kuullut että Barcelona onnistuu myös pienen lapsen kanssa. Se on aivan ihana paikka ja mä nyt ylipäänsä olisin halunnut lähteä Espanjaan, koska tiedän sen lapsiystävälliseksi, koska se kieli on ”mun” ja koska mä viihdyn siellä hyvin, mutta me taidettiin sitten eilen jo vähän kääntyä Berliinin puoleen. Ollaan käyty monta kertaa, sinnekin on jo ikävä. Harmittaa, että en juurikaan osaa saksaa (pari vuotta yläasteella luin, mutta jätin sitten). Pitänee alkaa opetella, kun se Berliini nyt vaan ei tunnu lähtevän meistä.

    Aurinko paistaa nyt lupaavasti, kai se kevät joskus tännekin koittaa <3

  4. Mun ystavat olivat Barcelonassa muistaakseni yksivuotiaan kanssa, meni kuulemma tosi hyvin. Mutta eikohan mene Berliinikin, saksalaisella jarjestelmallisyydella. Molemmat on upeita kaupunkeja. (Vaikka niin on Lontookin, huom huom. 😉 )

  5. Kaymaan saa tulla koska vain! – Olemaan, jos vaikka odotatte etta beibe on eka syntynyt ja ekoista viikoista kasvanut. 😉

  6. Jeeeee! Tämä menee nyt Realististen Suunnitelmien Listalle. Ja tietty odotetaan, että saadaan tavata myös beibe 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *