Ensimmäistä päivää

Kuinkakohan monta ensimmäistä päivää ihmiseloon mahtuu? Ensimmäinen syntymäpäivä, ensimmäinen koulupäivä, ensimmäinen päivä kesätöissä ja myöhemmin ihan oikeissa töissä. Ensimmäistä kertaa yksin ulkomailla, ensimmäistä päivää yliopistolla, kun tapaa ensimmäistä kertaa sen ihmisen, jonka kanssa tietää menevänsä naimisiin. 

Eivätkä ne ensimmäiset päivä tähänkään pääty. Elämä on uusia alkuja täynnä. Tänään olen ensimmäistä päivää blogostaniassa.  Mikä sopisikaan paremmin uuden aluksi kuin syksy? Tänäkin syksynä olen tehnyt monia asioita ensimmäistä kertaa. Jostain syystä lapsi  ikäänkuin aloittaa vanhempansa elämässä jonkinlaisen ennen ja jälkeen -elämän. 

Jännittävää nähdä, mitä tästä alusta seuraa.

 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *